返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
; l. N7 s8 x0 ?+ \5 F* di.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
3 R' k2 u7 G- W! E+ i5 m" x
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
. {, r- l! d2 `0 Z! r- X2 ztvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
$ y6 p) n5 b  [  ?$ G1 Btvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ]! T$ ]! }5 N- w2 V8 C
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎公仔箱論壇7 R6 h0 E% y$ b9 v( e4 M3 m7 c
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb  |! n* P3 o4 p
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
, s) k3 s! R7 T+ T+ R$ `, `. c公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb) ^- t5 ]. G0 i$ i9 G- L% [1 I
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
  t; t. X( D9 r0 D8 ~" b) g連傾電話個d都會熱??
* p7 w' J+ d2 L+ [( i' s4 E5 o7 F) {; E! }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" h( {- G5 C5 Z/ b  _: A8 }
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
- B7 U  [7 y$ V; t& o- dtvb now,tvbnow,bttvb係, 用一陣就會熱os.tvboxnow.com& O: N9 V3 |+ W' ]. O
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
' S- L. \; @5 S' Q# s+ A/ g  G: |$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
os.tvboxnow.com0 r) t: P3 N, l: {5 Y. F
SENSE TV係咩黎架??
+ H( ?' @; r9 B  T) t& U' r. B6 rSENSE TV係咩黎架??os.tvboxnow.com: g: o& a  b# J" e
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
+ \+ S7 B: V6 C7 _公仔箱論壇可以將one當做遙控公仔箱論壇1 W3 t7 q* a% W8 I/ M
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
- u) |" m& N) c; x0 Y0 F+ Oos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
9 ?. ?% Y" e$ R$ G6 H6 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
os.tvboxnow.com7 Q, f/ Q. s4 x  V+ a3 t! o
可以將one當做遙控
6 C. N  _7 D# @7 ]* b其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
$ V) V2 v; [& J4 H公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
os.tvboxnow.com( p' i9 [7 e2 w; e4 }3 y
咁犀利公仔箱論壇! i. r! d3 S# o, `& V" c
我今晚都出去試下部機先
os.tvboxnow.com4 b/ R: c1 x) ^9 z
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
$ U' r3 V) U+ N) Ztvb now,tvbnow,bttvb魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G) k, X4 O3 q% I1 v+ t& W3 z
wow,你幫我打左支強心針os.tvboxnow.com! Z! p  G9 u; u: F
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ~- M' X9 G; J4 m' w5 h
wow,你幫我打左支強心針/ X2 d+ B3 t4 }6 T
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
" ~$ U- z; t/ j- k0 X2 y- k公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
2 k2 a7 f: n  U# D( D公仔箱論壇我覺得d電都ok襟" w8 y0 {5 B' V+ j& m
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文os.tvboxnow.com9 _8 S! g% B9 @) Z3 T7 M
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm