返回列表 回復 發帖

回復 #14 Darkn3t 的帖子

哈哈哈...英年早逝~公仔箱論壇0 i4 `' `! o) O) ?; b8 G# x1 _
好啦~ 好一个 evelyn :P
. M8 M( a; H8 ?* E9 {tvb now,tvbnow,bttvb快 D post 多多啦~
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 10:05 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb2 n% I9 G* T' |
别告诉她我发她照片。。要问只问她认不认识我就好。。我不想英年早逝
9 C* ~# p* u% i8 z8 V0 |8 I 貼多d 就唔告發你...
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 09:34 AM 發表
; R8 P$ w* ~' l2 \. e- |2 hDarkn3t ... 你确定佢係你朋友?公仔箱論壇9 T' O8 n) M1 H* s
呢個女仔係我的好朋友喔% J4 R9 c( {/ Z0 Q' ]& \
:019: 你係边個啊??
: U4 e0 |& X5 @# b8 ^! d- ?- Ttvb now,tvbnow,bttvb我唔係讲笑啊... 佢真係我朋友啊..
公仔箱論壇3 |5 p1 A: v2 j6 ]* y' q9 e  t+ p
:024: 好朋友唔見你介紹我認識...
Y...MALAYSIA SO MANY LENG LUI, BUT ALL I ALSO DUNNO
原帖由 ed_teck 於 2008-1-23 13:33 發表
& {' ~( W, E* V9 Otvb now,tvbnow,bttvb
6 L2 T7 M) m% q( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 貼多d 就唔告發你...
公仔箱論壇; c4 ]) U  U3 K8 ]; B3 I
慢慢贴嘛。。我不知道我朋友从那里拿来的照片。。看到我头晕晕。。反应好的话继续贴:014:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #18 ed_teck 的帖子

你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 17:15 發表
# x+ X6 P& x' r  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
$ [' p7 R$ H( Z骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 07:58 PM 發表 0 Z2 j2 W- e0 ^) S9 }  W# y5 L

4 F+ N6 R. l. g2 [9 }0 {骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
" L0 e% f1 s3 G* n5 i0 ]# @
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 05:15 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5007827&ptid=256407][/url]
2 ?8 ]$ y$ s  L0 c# w5 F6 u你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
  S+ Q3 l- p2 u  u/ k& ~公仔箱論壇:024: 你睇, 路過的都知道你份人係點..

回復 #22 Darkn3t 的帖子

evelyn.. 你应该企我呢边架..
) h1 X. ?9 ]! ]1 |2 Y公仔箱論壇:( :(

回復 #23 ed_teck 的帖子

你地都唔了解我..
多谢分享:onion31:
谢谢分享:onion14: :onion14:
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 20:21 發表
+ `9 ~& c8 t& j- b3 _  I$ u" Ios.tvboxnow.com你地都唔了解我..
1 D  v+ ]8 Q( T# @) _9 r# mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天下的男人都是一样的哦。。
thx for sharing