返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
  ^7 c* C% q* ?! p: X+ ~* qos.tvboxnow.com師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
. k7 W' y1 f7 ~. H# e; R3 s( k樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
; U0 L8 I' Z0 k# @6 `# a( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黑色真係好型@@$ n& b( J6 h+ l# w3 p8 K6 A
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正- _! O- H/ c( H, X) S
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
9 Q5 J2 S5 {. D/ K  Z, Q9 t* k; c+ K9 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, B$ {$ l) D0 P0 P5 u( y  C
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb4 V) X, q1 z9 ~- n: w
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _* u' Z' D( d* s: M
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
5 V: f: L/ l8 @3 W% j& d/ P+ N  Z我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
1 R3 H9 L6 n& b8 m公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
: [* Y+ G9 v4 t. G我就鍾意one多d(所以訂左one)
# c& B) j* x3 I- G7 x, nos.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
os.tvboxnow.com8 `- G+ P( R8 g3 y0 D1 C
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇0 f% |% c8 a' e: G
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
4 d3 N" @' S) {. m* Y- t( W5 g樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) Z! i! P$ Q4 Q/ H9 e+ v
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
& I6 e, o6 |: H# L! H同埋我覺得one影相靚d
6 c/ y  X/ w. D0 O+ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
  p+ v( l* z! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
& K! D$ L/ k# F: Z& o: Vtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇0 M' o' g' Y1 d8 @8 U
但S4好似都多左好多新功能..?
tvb now,tvbnow,bttvb8 u/ S# v% S: m* G
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
' }+ r& k+ u( H6 fos.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 u. |5 r- G& @0 X5 J7 i
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
; C9 |+ z3 |% e
如果講像素既話唔係S4高D咩
* u6 i" b4 [, }) _9 p4 Q, O9 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
6 Q! C4 \; P2 z$ r" ~! Jos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
& d9 g9 d( s* |$ \1 j3 E& H, i! s+ E公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電os.tvboxnow.com7 l& M8 z" @: Z0 V. D( x. e
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
. }0 }3 C- W" t5 b* w  b/ r& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
- G0 i& @: e6 f/ X公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
os.tvboxnow.com# y9 {" Q  h9 ]" k0 m
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊+ Z0 a/ ^' y0 d6 e) N
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
# m* T" H* F- o) }佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
; s- Y9 n4 }, a- N' `. \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
. }& Z0 l) K1 y5 L樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
+ t, r0 ~, E6 r- ?/ Z如果係咁咁真係唔洗考慮....