返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
1 q, O, [. o( G( p! y9 \7 Nos.tvboxnow.com師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦os.tvboxnow.com( A; t7 \2 P9 X8 L! ^4 w" A" m5 g! ~
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
1 F- L3 U5 Y3 s
黑色真係好型@@公仔箱論壇* z8 V8 w; X2 |+ Y
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇9 O# k: w! ~6 p8 u2 I- E8 G, W
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bos.tvboxnow.com! w. W2 x; e' y+ T+ X* V: S% t
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: }$ A# m7 z0 g8 E( J; h+ v9 \  Z
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
: ]) X/ O6 h; Ios.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^7 I1 O1 y8 `1 [, v
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
( G  N: A+ T4 c3 O- z我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
" C' x% Y/ K" V% W: x- Z; F公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
  v( D/ n* ~( V% p; W! G4 w3 i# Ttvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
! A- J: L: K, o% O, s. p6 y. los.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
! s" W8 J3 `4 \  A
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T: z; M& z' f9 Q( Q8 P
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價& K$ u' T1 l3 |4 q+ c$ r
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: `8 _: w: v  u" a8 ~: R6 w: i( i
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇; [5 ?  @, i% I4 d. d/ a# v# x
同埋我覺得one影相靚d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" R5 N# X' H, r: c; _
我就鍾意one多d(所以訂左one)
3 _3 Z( n4 S, }1 n5 e公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價2 E: T# D4 y( A
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
+ V$ t) ]! ]. [- n) J/ uos.tvboxnow.com但S4好似都多左好多新功能..?
2 L; h6 k, d( p+ g$ |1 R+ k4 ios.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
3 @6 F. F. P! i" }, ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我覺得one影相靚d
" c/ \' z. o$ P) V你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
! V$ p& ^) l; I. @/ `$ A' X' f如果講像素既話唔係S4高D咩
6 b+ _: l6 c0 h1 U! ]/ p/ ^$ f
但S4好似都多左好多新功能..?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 p2 c3 u+ N# k3 E7 T
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% u- Z. V! r) w; u  n" L* X
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇% E  W6 D8 j+ E( E% h
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
7 j2 Y9 o: H: y" n6 h如果講像素既話唔係S4高D咩
: }) z4 W, I( d, K6 Wos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
$ _. ?8 g: s# P4 Gtvb now,tvbnow,bttvb但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Z8 t- s1 K" m
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
& P. j  s- L7 C: e% {: t佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電os.tvboxnow.com5 R( v% A' C! n- M2 l2 ^& p) g8 y
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁0 z/ J/ V+ ?+ T6 L2 [
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇3 U7 K7 |& K2 P- K6 S0 U
如果係咁咁真係唔洗考慮....