返回列表 回復 發帖
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
/ E0 t3 c0 T# r& E9 z; w$ _% I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
& G/ r' u' o! m$ B公仔箱論壇8 j# S: C/ b$ T# A4 @  f8 b' Z
佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!' |9 x# t7 g6 j$ r' m, }0 r
leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
# H) T$ Y; N8 D: Xos.tvboxnow.com% ^. D) P, u; V: k3 O! ~" r
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
一啲都唔低,我又有幾高?唉.......唔好笑我扮唏噓。
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
电视狂,我諗套劇會交代嘅,我都等緊..........
不外孚無言受屈之類.如果唔係,有怪莫怪.
恬靜的田園生活真令人嚮往
我沒看過 因為看人物 沒有我認識的人 充其量是司棋姐(他的真情太經典了),但看大家寫的好像很好看,我這幾天來看看
, W8 q- D3 I. o) u0 K3 x# Kos.tvboxnow.com但是樓主的標題  我可以深深感受公仔箱論壇$ p' }+ `1 W) `( z4 D; I" i
生娘真的不及養娘大 縱然稱謂上不是 爸媽 但是精神上實質上卻是比這更親近

評分次數

• leekwoklam

究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。os.tvboxnow.com% q* T/ O6 b7 }  l
电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
公仔箱論壇+ s" B7 e) ]1 b, g" o: m

; c5 Z+ g- W7 `1 [( }) E/ p5 S唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
"无讲"=沒有說出來.
( \& c% c5 X1 ~  Hbutyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 V1 i7 T9 A; l# |$ P" t

) D# B9 l7 m) b' y8 s  Itvb now,tvbnow,bttvb感激
看親身母自己說年輕時不懂事
! m, e1 T  m1 ~! `有了小孩後os.tvboxnow.com0 r$ I( L" U& j. w- }
一直想找個好男人給小孩一個家TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( v: K# e0 |2 I  a. [, `+ b" W# x/ `
後來年紀漸長tvb now,tvbnow,bttvb3 C$ e8 K: a7 l* _0 Y
想找回小孩時一切太遲4 n; u# v$ T6 d+ Z3 I
然後之後一直做善事希望彌補. X9 G7 S% H1 U) V
親生阿媽已經改過向善
7 T% p: ^9 k7 Y4 F7 s- }. p% J/ U4 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。只是小孩仍誤會公仔箱論壇& l  i) t: [$ P! A5 w! s1 `
看tvb近來編劇
# j( Q) c4 K* Q應該是大團圓結局
看親身母自己說年輕時不懂事- {8 H9 D' _' X( L
有了小孩後) L8 c+ o. G0 w/ S# f3 h
一直想找個好男人給小孩一個家
- U9 j7 F: Q& x1 e7 K/ _  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後來年紀漸長TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w, s7 k; z+ g3 h9 N. t
想找回小孩時一切太遲tvb now,tvbnow,bttvb2 C3 E& Y  L* ?3 p6 B1 m
然後之後一直做善事希望彌補
7 z+ \  M; F% {4 M* b親生阿媽已經改過向善
% K  ]" J" `7 [; x只是小孩仍誤會( f2 Q7 o% u5 i1 ~5 E6 O
看tvb近來編劇' q* N6 A3 F7 f# Y; y+ G
應該是大團圓結局 ...' w" `3 |! q9 [: x% i1 R7 \
mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
: F7 T+ H6 T% Z) Q/ p& R( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( O- |- A& x  w* O; ?& g
咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!