返回列表 回復 發帖
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。0 d* u; r3 t$ I$ z, P
leekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p" @3 o) }5 P, r' ]& F4 a0 A

8 F) N: D* a4 d( A  {9 x佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!os.tvboxnow.com" q: ]. x" g% ^1 y
leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
+ b5 S# z+ w/ G7 i5 C* `
( J( s' |# m8 [1 U4 a1 G5 J9 x公仔箱論壇唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
一啲都唔低,我又有幾高?唉.......唔好笑我扮唏噓。
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
电视狂,我諗套劇會交代嘅,我都等緊..........
不外孚無言受屈之類.如果唔係,有怪莫怪.
恬靜的田園生活真令人嚮往
我沒看過 因為看人物 沒有我認識的人 充其量是司棋姐(他的真情太經典了),但看大家寫的好像很好看,我這幾天來看看
4 |$ c! r- j( y8 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但是樓主的標題  我可以深深感受
/ V- d$ t- J8 Z生娘真的不及養娘大 縱然稱謂上不是 爸媽 但是精神上實質上卻是比這更親近

評分次數

• leekwoklam

究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
" b! y) N# z2 g电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
6 s& y. d3 ^8 S. q  E% ^' L" N
% M; V! A: }( H' l) g3 z8 z" a" Q
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
"无讲"=沒有說出來.
! D: ]0 B7 F# a( K- Ebutyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Y; ]3 ]; t' |- L0 O" N2 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 @# z9 {2 q9 V4 I  k
感激
看親身母自己說年輕時不懂事公仔箱論壇/ X$ q: N! E1 R, h% n
有了小孩後: y$ b) [" d+ v
一直想找個好男人給小孩一個家os.tvboxnow.com* C+ T& b& V9 P" F% o# C
後來年紀漸長2 }# C& |+ n; ]4 {
想找回小孩時一切太遲2 B, `  B2 z5 I; d9 O& N
然後之後一直做善事希望彌補TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 n: o- B* ?7 d/ t: f5 Z$ H
親生阿媽已經改過向善; l" f2 G8 D+ q' R/ r) S
只是小孩仍誤會
0 W1 h$ Q8 q; i  A' rtvb now,tvbnow,bttvb看tvb近來編劇
: w+ l" ]& b# F" @, Q應該是大團圓結局
看親身母自己說年輕時不懂事os.tvboxnow.com: v. m- Q2 L8 A% S# D1 b- R
有了小孩後
4 m" B& h, ]$ ^os.tvboxnow.com一直想找個好男人給小孩一個家tvb now,tvbnow,bttvb* o: _2 w; ~/ ?2 j/ D- D
後來年紀漸長0 N9 l2 u8 G+ E2 v
想找回小孩時一切太遲公仔箱論壇" u4 `! ^; [+ C7 I3 [4 l0 W
然後之後一直做善事希望彌補
9 x8 P, t+ }& oos.tvboxnow.com親生阿媽已經改過向善tvb now,tvbnow,bttvb1 x- T" p0 K! L# e+ N3 b, i- X
只是小孩仍誤會
9 h6 g5 z2 N8 g% A0 X0 a1 ztvb now,tvbnow,bttvb看tvb近來編劇
! \2 \% n; D8 B, MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該是大團圓結局 ...os.tvboxnow.com0 q9 T( Z. u3 `1 r& c% D4 c
mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
) U; x; ]2 C! o1 Rtvb now,tvbnow,bttvb
% E9 h2 K! S) D' T4 J  PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!