返回列表 回復 發帖
型大猫系E生啊?
lhy92725 發表於 2019-2-27 03:55 PM

唔係邊個夠佢有型呀?!!!

大大家姐 要去旅行嘅
fls125 發表於 2019-3-1 12:44 PM

大大哥哥都要去旅行既!!!

8点多才走,吃少少野返到屋企系甘上下时间啦
lhy92725 發表於 2019-3-2 10:46 AM

補水!!!

海上升明月,
天涯共此時!!

E生、各位水區老友,
中秋節快樂!!

E 生、各位水區、公仔箱 新知舊友 大家好!!!

為紀念當年 C兄、財大、言少 當年【星馬新聞報到廳】盛況,並感謝當年三位前輩對小妹的照顧與提攜,

特舉辦相類似活動,讓大家也許在忙碌生活中,見到如君子之交的故交舊人,說句: 大家好!

祝願大家一切安好之餘,也可以賺點小獎金!!

詳情請看以下連結!!!

【活動】【 有傾有講吹水區】報到有獎*早到有獎*每月抽獎*全年有獎活動*

捧左場啦
CC517 發表於 2019-9-24 11:16 PM
多謝 貓E 捧場!!!
點樣可以提升閱讀權限?
nwfb1657 發表於 2020-2-27 09:12 AM

nwfb1657 好!!  本來你變了乞丐組別,是永遠無法再升級的!!!

但竟然有緣讓你誤打誤撞能在水區能發一帖,又恰巧讓我看到你,就姑且送你10功勳,讓你回到平民組別!!!

以後回帖要看清楚版規,現在你可以回帖了,到水區報生日吧,有22功勳(積分)!!!

见到grace姐系有好事发生嘅
lhy92725 發表於 2020-2-28 09:37 AM

貓貓 好!! 以後唔好咁好心!!!

俾左條生路嗰個會員,依嘎已經升左做星級忍者,但係連一句多謝都冇!!!

Grace 健康嗎?
CC517 發表於 2020-2-28 11:14 AM
grace姐最紧要健康
lhy92725 發表於 2020-2-28 11:48 AM
grace最紧要健康x2
goldmonk 發表於 2020-2-28 12:58 PM
grace最紧要健康x3
4461 發表於 2020-2-29 11:42 AM

貓貓、貓E、金爺、4 哥 好!! 多謝大家問候!!!

我已經算係健康正常返,但係癌科手術後需要每三月複診同食藥,依嘎仲未搵到負責專科醫生!!!

搬嚟呢度之後發現,呢度係美國近兩年發展最快城市之一,醫生短缺,預約排兩個月!!!

物理治療部分,仲未搵到好既治療師,可能就此算數,自己做相關運動就算啦!!!

2022 貓E 好!! 新年快樂!! 身體健康!!!