返回列表 回復 發帖
特殊时期又开放返D梯子爬墙啊
lhy92725 發表於 2019-7-23 01:07 PM
好野...唔使3讀就通過 明 ,暗..都得!
資料來自蘋果日報:
「帝吧」今晨解散集團軍 管理員被香港電話狂轟

有內地官媒撐腰、多次發動網上攻擊的內地「帝吧」論壇,昨日突然叫停翻牆到港、聲援香港立法會議員何君堯,原因是他們成員的資料被「高技 ...
CC517 發表於 2019-7-24 12:02 PM

"管理員的個人資料被修改,被改成信奉伊斯蘭教,而且利用他的資料報名參軍"....笑到我碌地....

評分次數

• goldmonk

好好玩啊,开始打科技战啦
lhy92725 發表於 2019-7-24 12:36 PM
而家唔需要埋身肉博啦; 打到上雲端...!
都话日日听商业电台咯
lhy92725 發表於 2019-7-25 11:41 AM
我度聽商业电台需要俾年費!  幾十蚊 CAD 一年 ! 香港唔使俾錢有得聽 !

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
看不到了
4461 發表於 2019-7-25 12:25 PM
我都睇唔到...
貓e生, 4弟, 大喇叭, 廚師與靚貓貓; 早晨!
manyiu & 貓貓
goldmonk 發表於 2019-7-26 09:06 AM
唔好意思...叫漏左 金哥哥早晨添 ! 金哥哥, 下午好 !
胡錫進:寧願中央不出手,等待香港跌跤後覺醒
goldmonk 發表於 2019-7-27 11:04 AM

而家都跌得好應啦! 亂到無可再亂; 已經開始有國家發旅遊警示囉 !

評分次數

• goldmonk

你忘记中国
goldmonk 發表於 2019-7-31 05:12 AM
中國如果唔強; 海外華人唔會好過!

評分次數

• goldmonk

海外中国人太自私,太自我 ... 太贪心
goldmonk 發表於 2019-7-31 10:26 AM
國家強, 人民都需要 upgrade 自強, 否則會被人睇低; 而家就係有一嗰現像, 一些人民的德行追不上財富!  一些高官太貪心, 襤權, 欺下瞞上; 國家被這一些人害死 !

評分次數

• goldmonk

呢个系基本人性
lhy92725 發表於 2019-7-31 11:37 AM
一些貪官欺壓同胞; 唔好原谅佢地呀 !
讲得好,大家穷果阵都相安无事
有一部分人先富起来了,就开始变味了
教育跟唔上,投机主义增多,贪腐滥权比比皆是
国家富强了,人有钱了,国民质素却直线下降
外面的人打从心里面就根本睇班土豪唔起 ...
lhy92725 發表於 2019-7-31 12:34 PM
呢班人係外面巴巴閉閉, 聲大夾無準, 俾西人見到搖嗮頭, 佢地唔識分... 當嗮我地全部中國人都係土豪, 累死嗰D安份守紀,  勤勤力力既中國人 !

評分次數

• goldmonk

唔系落香港玩都千其唔好着黑衫吗
lhy92725 發表於 2019-8-1 06:24 PM
穿白衫都死㗎 !

評分次數

• goldmonk

各位早

成晚都瞓唔著
CC517 發表於 2019-8-4 11:11 AM
點解呀? 你驚無車坐, 無路行?
中国人唔够团结咯
大啦叭 發表於 2019-8-3 08:43 PM
中國人打中國人; 叫人地點會睇得起中國人呀...

評分次數

• goldmonk