返回列表 回復 發帖
我完全收貨了,我已經好耐無見過咁勇猛既阿仙奴喇!
一向身體軟弱既路C基踢到上曬身,
桑治硬風波非常兇悍,搞到伊巴無曬符,
華美倫,哥斯尼防守亦近完美,
禾確特一場比一好,
沙格拿,基比斯殺左好多危險波,
阿仙奴上上下下,終於明白自己最大既缺點,就係要一人跑多一步!!!

評分次數

• go2david

吾好意思,里几日工作非常忙碌,所以少左入来同大家say Hi!
好彩仲有几位大佬帮手旺场,多谢晒!
失去晉級機會當然可惜, 不過雖敗不辱, 話到尾今次對手係ac。加上第一回合實在太差, 又係因為djourou。

其實近幾年我認為阿仙奴有幾大毒瘤, diaby, djourou同埋ramsey, 偏偏雲格就喜好用佢地。好似coquelin都可以替代佢地三個位置, 踢得唔差, 可惜機會都係唔多。

評分次數

• go2david

依家希望可以全力爭取第三位, 轉會市場一開就補充多幾個兵源, 如果唔係下季更困難呀, 始終今日英超已經唔係4隊去玩, 係至少6隊, 加上中下游球隊實力更今非昔比。
失去晉級機會當然可惜, 不過雖敗不辱, 話到尾今次對手係ac。加上第一回合實在太差, 又係因為djourou。

其實近幾年我認為阿仙奴有幾大毒瘤, diaby, djourou同埋ramsey, 偏偏雲格就喜好用佢地。好似coquelin都可以替 ...
noandjune 發表於 2012-3-9 01:45 PM
djourou确实是毒瘤。。但diaby和ramsey就不是很差啦。。但也不见得特出。。
以前我就非常讨厌song,因为他真的是毒瘤之一。。
但最后进步神速,所以我都算看错眼了。。
coquelin真的很不错,wenger要好好利用这个中场球员哦。。。

評分次數

• go2david

極之同意樓上,coquelin真係踢得唔錯,另外,每次阿仙奴后場、中場踢得硬淨d,前場班球員都會比較活躍!
吾好意思,里几日工作非常忙碌,所以少左入来同大家say Hi!
好彩仲有几位大佬帮手旺场,多谢晒!
mysteryray 發表於 2012-3-8 09:16 PM
HI~
下場對紐卡素既時候,應該會旺D
djourou确实是毒瘤。。但diaby和ramsey就不是很差啦。。但也不见得特出。。
coquelin真的很不错,wenger要好好利用这个 ...
wai4080 發表於 2012-3-9 06:57 PM
嗯,桑治進步既空間重有好大~
係云加既調教之下打後左,有時重隱陣過哥斯尼
HI~
下場對紐卡素既時候,應該會旺D
firemic 發表於 2012-3-9 09:17 PM
吾会,因为下场对紐卡素系响3月12日,星期一零晨4点,边度会旺呢?
我里几日会出国,所以都应该吾会入来,所以要靠你同几位大佬帮下手啦
出國去玩
畸形人類研究科
吾会,因为下场对紐卡素系响3月12日,星期一零晨4点,边度会旺呢?
我里几日会出国,所以都应该吾会入来,所以要靠你同几位大佬帮下手啦 ...
mysteryray 發表於 2012-3-9 09:43 PM
4点钟,我刚起床~~^^看来都是我一个人撑场卦。。
又係4點踢呀.........我撐唔到了
coquelin真的很不错,wenger要好好利用这个 ...
wai4080 發表於 2012-3-9 06:57 PM
diaby同ramsey有一個共同缺點, 就係經常交失波, 作為一個中場球員呢個係十分致命。ramsey我一直都話佢踢前鋒我諗比中場更好, 始終佢射波夠勁度; diaby就真係唔掂, 只係雲格法國情意結而已。

評分次數

• go2david

呢場波睇完馬會賠率, 似會開細波機會比較高, 2:0, 甚至1:1, 當然唔希望1:1會出現啦。不過見主勝1.35唔係好夠熱就有小小怕。

希望睇錯啦。
上場對利物浦,其實班波踢得麻麻,中場無勿勢,今次對紐卡素,都係個句,后衛、中場要踢得硬淨,前場機會先會多,另外ramsey同djourou就最好唔上陣,兩位都係唔夠班踢正選,做後備都係可免則免!

評分次數

• go2david