返回列表 回復 發帖
唔通謝云奴係第2個水貨.....
車仔全晚都唔積極既
完場了,都好呀,1人1分
好野,多謝
我認為可以有99%贏到纽卡索
今日傾住咁多先,88
因為無人可用了,佢都唔係好差姐,傳波都幾準繩,又無咩犯錯,只係成日隱形姐

評分次數

• mysteryray

563# lch12 班主之前話保到前3就掟2億出黎買人,希望係真架啦~
如果要買人,前中後都要入D新血,但大前題云加要吸收季初既經驗喇,唔好亂入人...

評分次數

• mysteryray

唔係呀......RAMSEY傳波準繩??? 兼冇咩犯錯??? 傳波唔到位不在講, 有時冇壓力情況下傳波都可以出界, 被對方球員一拍即甩, 都係經常事, 特別係對史雲斯果場, 更加明顯係冇能力於阿仙奴一隊立足。

射波力量十分足夠, ...
noandjune 發表於 2012-4-26 05:00 PM
咁你認為當前之下,有邊個可以落呢?
有錢無用...
雲加經常性都十足商人..
只係買平貨-___-
lch12 發表於 2012-4-26 07:28 PM
同意呀,
尤其季中阿仙奴既反彈,唔知幾多連勝之後,云加就更加相信自己果套幼齒係得既,只係自己運氣唔好姐~
其實我對7月買人期望係0 ,有名球員一定唔使諗,最貴都係千零既普波C基
下场纽卡索要悌。。。。望佢输比史督城
mysteryray 發表於 2012-4-21 09:47 PM
岩岩睇返,阿仙奴下場對史篤城喎?
明晚10點開波,我都唔知上5上到黎
原來英超最強唔係曼城,曼魚,阿仙奴,而係韋根
DIABY, 甚至起用新人COQUELIN, 應該都比RAMSEY好, 事實已經再一次證明, 就剛剛的一場作客STOKE CITY, 佢完全表現唔到能夠勝任一個中場, 只係大約迫甩對方3次(一定唔過呢個數)。 好多時唔願主動跑去搶波, 離譜到係要 ...
noandjune 發表於 2012-4-30 10:26 AM
真係無人用架喇,diaby岩岩又傷左,云加對高基連完全無信心,好波既費林邦又借左出去.........
依家云加都係等偉舒亞復出,丹尼爾回巢............
尼個就係藍斯問題所在,對進攻無建樹,d隊友見佢帶住個波都唔知佢想點,跟著佢就分分鐘傳個波落死位,防守亦唔積極,有陣時覺得,雲加派佢上場變相好似打少左個人! ...
myalligator 發表於 2012-4-30 12:45 PM
係呀,如果diaby唔係成日傷,一定頂左佢個位,上次diaby打得幾好架,又夠高
DIABY又傷??? 上場後備冇問題喎。 COQUELIN其實唔差, 至少好過斷腳後果個RAMSEY。

其實佢斷腳之前真係幾好, 我覺得比韋舒亞好, 不過依家真係唔得。
noandjune 發表於 2012-4-30 05:19 PM
係啊,賽後証實左好似拉傷肌肉,無計喇,我地都係等下季會入咩中場算了~