返回列表 回復 發帖
豆腐豬豬
chan200308 發表於 2019-6-17 10:07 AM

陳sir; 早晨 ! 我度係黃昏啦 !
Manyiu又係四人幫的?? 我太耐冇返嚟真係唔知
go2david 發表於 2019-6-17 10:34 AM
你認識四人幫? 嗰時有輝哥係度好開心!
太睇唔開, 真係唔抵
go2david 發表於 2019-6-17 12:45 PM
唔應該囉自己條命去抗爭; 太對唔住父母 !
一早就有野睇...
go2david 發表於 2019-6-18 11:24 AM
有乜野睇呀?
寻日落香港,想买份苹果日报,居然无得卖
lhy92725 發表於 2019-6-24 10:29 AM
靚貓貓; 買唔到蘋果; 番黎呢度嗰新聞區都有一些蘋果新聞睇㗎 !
豆腐豬豬 早晨 !
講真我識你係最耐噃
go2david 發表於 2019-6-25 11:06 AM
豆腐豬豬; 咁你以前識唔識我? 我最初入黎, 係吹水先㗎 !
我來果陣四人幫已經好少出聲, 係輝哥會來吹下水咋
go2david 發表於 2019-6-25 01:46 PM
ic...我個時去左友台; 少左番黎....
抗議冇用 管理員唔會再開番銀行.
chan200308 發表於 2019-6-27 01:21 PM
我好采係銀行出事之前提左很多錢出黎準備做 "活動經費"...而家大家都無嗮啦!
係比豆腐
chan200308 發表於 2019-6-27 11:30 AM

豆腐都已經係靚女, 仲要靚女?
1.對蝦(學名:中國明對蝦,俗稱:中國對蝦,東方對蝦,明蝦,青蝦,黃蝦,海捕大蝦)
2.毛蝦(學名:中國毛蝦)
3.基圍蝦(學名:刀額新對蝦,俗稱:花蝦、虎蝦、紅爪蝦)
4.南美白對蝦(學名:凡納濱對蝦,俗稱: ...
chan200308 發表於 2019-6-29 03:40 AM
陳Sir 真係利害; 我淨係識老虎蝦, 白蝦和班點蝦....
香港那邊示威還沒結束嗎?
BeiDouChef 發表於 2019-6-29 01:27 PM
越演越激....

海濱劃地予駐軍 示威者剪欄夜闖
http://www.tvboxnow.com/thread-4903980-1-1.html

千其咪搞我
lhy92725 發表於 2019-6-29 10:32 PM
移民黎加拿大...冇藍屍,  綠屍, 又無3百萬人, 遊行示威(都無咁多人!)
魚蛋河
chan200308 發表於 2019-7-8 02:29 AM
好想吃香港D魚蛋河!
幾個月之前, 係北角嗰間 "香港仔粉麵店"吃, 好好吃!

手機影
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

再介紹一間非常好食嘅車仔麵俾manyiu

榮安小食

地址
荃灣大河道24號B地下
G/F, 24B Tai Ho Road, Tsuen Wan
港鐵荃灣站 D 出口, 步行約3分鐘
電話號碼
獎項殊榮
米芝蓮街頭小食 (2016,2017)
營業 ...
chan200308 發表於 2019-7-8 11:59 AM
!
好吸引呀! 又唔貴! 非常地道的香港野食, 下次去香港; 真係要去試試; 坐地鐵好方便!