返回列表 回復 發帖
咁米要早半個鐘起身~ 睡多5分鐘得5分鐘
JackyNelson 發表於 2011-2-19 12:09 AM
係呢, 你間公司做D乜架...
商業吹水~~ Business Trades
JackyNelson 發表於 2011-2-19 12:15 AM
咁仲請唔請人呀?
高人
要跟你學野先得
blueocean 發表於 2011-2-19 12:28 AM
唔駛啦... 藍海大大你.... 唔駛rob JN 都有成幾億一晚...

駛乜做D犯法野喎.....
暫時唔請.. 請reception !! Single Female under 25, 優先~~
JackyNelson 發表於 2011-2-19 12:43 AM
咁我唯有變性...

去摩洛哥....行一轉返黎... 應該有運行, 會請我掛...
I only have 134....they want people to have master degree (5 year) to take the CPA exam
no off ar
super busy in the office
may need to work until 7PM starting next week
I am thinking to ...
blueocean 發表於 2011-2-19 12:51 AM
藍海大大...你係美國CPA? Right????
我係讀會計,但是冇考CPA
blueocean 發表於 2011-2-19 01:02 AM
我都係讀會計...   不過係香港...
去韓國 duck la
JackyNelson 發表於 2011-2-19 01:02 AM
韓國???  人妖好似印度出名D喎...
香港會計賺錢多5d?
blueocean 發表於 2011-2-19 01:07 AM
因人而異囉...

不過我已經囉左 CPA囉...
恭喜  恭喜
你比我高幾級,我應該叫你做師兄
blueocean 發表於 2011-2-19 01:12 AM
............ 又鬼用咩... 我而家都無野做...

我仲諗住去 摩洛哥做手術.... 去應徵... JN 個 reception.. 位
人妖 香港都duck la
JackyNelson 發表於 2011-2-19 01:13 AM
無咁 cheap 呀...
the economic is so bad...so many unemployments
don't worry, you will find a job soon
blueocean 發表於 2011-2-19 01:16 AM
所以話, 讀得書多係無用架...

不如搵個好碼頭...
好碼頭...

你 + 乘

JackyNelson 發表於 2011-2-19 01:22 AM
你 + 乘 就唔啱啦...

佢個孫女...我就有興趣D...
羅記 一于跟 jacky san  搵食啦  
km8000 發表於 2011-2-19 01:27 AM
跟 JN 搵食... 要去摩洛哥架....

我邊有錢...    又無野做...又窮....又要養屋企...
咁就真係 cheap 喇
km8000 發表於 2011-2-19 01:41 AM
難到 KM 大大... 你對阿伯有興趣...

阿伯殺手???   英文名稱...  Uncle Killer~~~~
你有你的生活,我继续我的忙碌,假如有一天在路上碰到,我们会相互点一下头,再也没说什么
JackyNelson 發表於 2011-2-19 01:48 AM
你做乜有魚旦食唔預我架....