返回列表 回復 發帖
緊係啦....你d 錢未即係我d 錢.... 我d 錢即係我自己d錢囉....
roberton888 發表於 2011-3-24 11:44 PM
你抢我对白
介5介意比6千几万我玩個 6 x 1
JackyNelson 發表於 2011-3-24 11:47 PM
DUM落咸水海仲有,噗。。。一声

you too lazy
blueocean 發表於 2011-3-24 11:51 PM
He save your money indirectly
我同你同 JN 三個... 無計啦....
roberton888 發表於 2011-3-24 11:55 PM
等我得闲先同你计
I usually lose 1 day, win the next day
yesterday I lost, today is my lucky day
blueocean 發表於 2011-3-24 11:57 PM
Fast...fast ask JN make some games for you then
奶油妹
blueocean 發表於 2011-3-25 12:02 AM
俾84睇到你就知
it's not a Easy to be a NICE person
JackyNelson 發表於 2011-3-25 12:05 AM
造福赌徒
係沖涼師姐....
roberton888 發表於 2011-3-25 12:07 AM
系你师兄。。。师姐既老公仔
咁你同佢都係我師兄囉....
roberton888 發表於 2011-3-25 12:10 AM
佢係我条靓,你自己计
造福老用户
JackyNelson 發表於 2011-3-25 12:11 AM
不过D元老级钱多到 都滴水不出
咁...咁.... 咁.... 你... 你..... 你... .未係師兄架.師兄.... 即係師兄兄囉...
roberton888 發表於 2011-3-25 12:14 AM
差唔多啦
邊個... 邊個係元老級... 我要識返個老細...幫補吓我買化粧品都好啦........
roberton888 發表於 2011-3-25 12:15 AM
你慢慢等,除非你帮佢打工就有工钱
應該 ...係....潛水不出

JackyNelson 發表於 2011-3-25 12:18 AM
你一早就要咁做,同佢地刮D水
打工.... 要做D乜架.... 但係我唔賣身架....
roberton888 發表於 2011-3-25 12:23 AM
你卖身都未必赚咁多,去TVB積分獵人區大把
個d 我做唔黎... 無咁高智慧....
roberton888 發表於 2011-3-25 12:27 AM
咁你等你D強積金.. 功積金.. 生果金.. 退休金... 乜金... 物金啦