返回列表 回復 發帖
现在我们讲到很正经咩??为什么你酱正常??
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:46 AM
有时又D嘢可以两方面的看法的。。你可以讲我乱讲嘢。又可以觉得我讲的有道理。。只是看你认为我讲的嘢是你听唔听得入耳咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
是啊。。咁就好了。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:47 AM
转到那么快?不是想我生气?
所以咯。。何苦呢??
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:45 AM
酱才是拍拖啊 不然就是普通朋友了。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
去哪里开?? 需要注册市场吗??
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:48 AM
认识多D朋友咯。。 正所谓出外靠朋友啊。。
幸好不是一路以来都傻的?
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:46 AM
这我就不知道啦。。可能一路来是傻的。。
是啊。。是啊。。开心就可以了。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:47 AM
如果有必要,我也会装傻。。。。。。。。
不关你的事哦。。。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:49 AM
哈。哈。。我已经是退出聚会的元老了。。唔会再出现的。。除非。。。。
簽名被屏蔽
转到那么快?不是想我生气?
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:50 AM
没D咁的事。。。你唔嬲的话。。我会开心。。你嬲的话。。我会更加高兴。。。
有时又D嘢可以两方面的看法的。。你可以讲我乱讲嘢。又可以觉得我讲的有道理。。只是看你认为我讲的嘢是你听唔听得入耳咯。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:49 AM
二哥今天真的很正常。。很少看到二哥写那么多字有些有道理。。有些乱讲话
酱才是拍拖啊 不然就是普通朋友了。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:50 AM
就是要理解。了解。谅解咯。。。
认识多D朋友咯。。 正所谓出外靠朋友啊。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:51 AM
二哥好像想介绍朋友给我认识哦
哈。哈。。我已经是退出聚会的元老了。。唔会再出现的。。除非。。。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:52 AM
讲话讲一半。。不像二哥哦
二哥今天真的很正常。。很少看到二哥写那么多字有些有道理。。有些乱讲话
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:54 AM
嘿嘿嘿嘿。。 多谢喎。。
你有叫过我不赌吗?? 如果你叫到我一定会戒赌的
chfong2 發表於 2009-8-9 12:53 AM
没有吗?? 讲到我吐血了哦。。。。。