返回列表 回復 發帖
C兄~財大~言少~Grace~各位好!
羊叔叔   trumpet   各位好!
五個半算大獎哦,喇叭師傅檔口有運啊
條骨都無佐lu
C兄~財大~言少~Grace 巧巧巧巧
grace, C兄, 財大, 言少好好好!
唔逐個逐個打招呼喇,grace姐話齋,個個都係新聞區嘅老友記,大家好呀!
8 _  f$ O* M. M2 @. D, Y金石良 發表於 2016-1-14 11:04 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( N" f: B; W) r+ y, v! @, k
言爺 晚上回來了!
e+開始,如果我返嚟見到唔夠數,我係唔會入嚟嘅,尤其係19-20之間,因為影響好大,知點解嘛?
; f6 J( P+ b7 u5 f% qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金石良 發表於 2016-1-14 11:08 PM
os.tvboxnow.com# S% K  y3 N" B5 e% @& F0 y5 Z
冇你係處影響好大呀! 言爺!
又過左黎tvb now,tvbnow,bttvb4 f+ }3 r2 C5 I% y; O
hongkong6366 發表於 2016-1-14 11:15 PM
9 N& x% C6 R' d' h; t7 Z公仔箱論壇龍總閃一閃
因為3個獎同4個獎嘅中獎人,會即刻唔同咗囉,或者第日公布時段嗰陣,有人會話我好心做壞事
& X" D% f7 H+ d  {金石良 發表於 2016-1-14 11:17 PM
3 E6 G3 |' U; K- }: j8 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第日公布時段......幾時呀!
; \$ ^0 z3 d- u* @7 ^7 |6 I& L3 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com! s6 Z1 P5 b9 ]1 p- f9 u! I/ _
唔好啦,雖然知道 20 個人有四個獎tvb now,tvbnow,bttvb. U: w/ t; Z7 ^) o5 L% d
但冇左你黎係唔得既, k) w6 j; |0 N0 K0 H
satoshi23 發表於 2016-1-14 11:25 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 T, ^- ^5 u9 q' [0 g
水晶都話唔得!
os.tvboxnow.com3 @. {' G# r' {

r( X: ?6 Z" Qos.tvboxnow.com
8 c: h! i5 [- B8 p& f( cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" o5 _% r, q; E- fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈哈!! E+開始水晶唔好計有幾多個人,咁言公子咪會入嚟囉!! 佢咁忙,唔會用咁多時間爬25頁嘎!!!http://s9.tinypic.com/34hdim0_th. ...os.tvboxnow.com+ y% \% z6 R0 J6 ?7 Y
gracechanstuart 發表於 2016-1-14 11:56 PM
公仔箱論壇* d, ]3 B" R% T) N( I+ \7 g
已經有25頁咁多呀
又一日啦!!!
4 ~6 U- |9 u8 a; T/ x8 D" J/ h: sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2016-1-15 12:01 AM
os.tvboxnow.com: _3 e6 \% B, ?5 t/ W8 [
今次grace 第1個!
C兄~財大~言少~Grace~各位好!
2 {% y; t& i& V& @6 X& S4 z1 B- [sublk 發表於 2016-1-15 12:08 AM
9 c  t3 q2 v& S% T3 m- f/ t. J) u公仔箱論壇sublk 你好!
等我臨訓前入黎留返條毛佔個位先
6 ]  m, R% w  u+ Los.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2016-1-15 12:10 AM
5 M. L+ v/ ], I( Oos.tvboxnow.com貓貓都早.......
公仔箱論壇6 R4 |$ |) m! E8 D) w
唔好意思
8 `4 S) h: k! @6 K0 ~satoshi23 發表於 2016-1-15 12:16 AM
4 z5 o/ Y- S) C0 b
水晶計錯數