返回列表 回復 發帖
唔是啦。。我唔是咁的意思啊。。希望你唔好误会啦。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:35 AM
那什么意思啊?
望到D足球Result, 输到我晕
chfong2 發表於 2009-8-9 12:34 AM
有赌未为输。。。。。。。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
二哥傻傻的。。不需要浪费时间讨厌他。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:37 AM
适应的时候扮傻咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
呢度个个讲情情塔塔啵.....
toyo88 發表於 2009-8-9 12:37 AM
唔是你有D咩话题啊。。
所以现在拼命讲~
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:34 AM
平时在水里跟美人鱼“人同鱼讲”。。。难得上来当然跟人讲多点啦。。
酱就是超正常咯。。平时你都不正常啊。。有问题
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:37 AM
玩的时候就唔好正常咯//
唔是你有D咩话题啊。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:40 AM
讲下D面包喇
入谷温人
嘿嘿嘿。。有市场的时候当然要慢慢揾架啦。。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:36 AM
问题在没市场哦 都没办法快。。。
那什么意思啊?
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:38 AM
意思是叫你唔需要嬲咯。。嬲的话唔开心又是自己。。
忙到咁啊。。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:37 AM
因为朋友约了。。
呢度个个讲情情塔塔啵.....
toyo88 發表於 2009-8-9 12:37 AM
三哥想讲什么?? 我陪你讲啦
讲下D面包喇
toyo88 發表於 2009-8-9 12:41 AM
哦。加唔加牛油架。。
平时在水里跟美人鱼“人同鱼讲”。。。难得上来当然跟人讲多点啦。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:41 AM
哈哈~美人鱼都不想睬他..没办法
发脾气就输了咯。。咁就俾个男的觉得你在意他咯。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:38 AM
有点道理哦。。。但是发脾气是自然反应啊。。很难控制
问题在没市场哦 都没办法快。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:41 AM
是你没去开发市场咯。。