返回列表 回復 發帖
二哥潜水太久。。缺氧了。。所以乱讲话。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:25 AM
唔是乱讲架。。一时的所谓心软。。就会成一生的遗憾。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
哦。。你想煲啊。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:26 AM
不是你~
入黎望望
chfong2 發表於 2009-8-9 12:26 AM
望到什么酱晕??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
因为你姐姐没人要咯
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:27 AM
不是说姐姐啊~
我怕等下你和我拿着电话不讲话
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:25 AM
因为没话题!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
咁就要看看当日的状态了。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:26 AM
还需要选日子啊?? 很麻烦哦。。
有些人真的是要被爱好过爱人。。至少如果分手时,不会太伤心啊。。见仁见智
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:27 AM
嘿嘿。。是啊。。要走就让他走。。苦苦的挽留只是伤害自己。。
他只爱对着我讲~我刚才看到他下午想我。。找架吵
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:27 AM
是啊。。二哥失望看不到你
唔是乱讲架。。一时的所谓心软。。就会成一生的遗憾。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:28 AM
二哥今天做么啊??好像有点不正常。。
因为你姐姐没人要咯
是你未揾到。。唔是没人要。。
不是说姐姐啊~
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:29 AM
我没说妹妹说啦。。我说我自己而已
还需要选日子啊?? 很麻烦哦。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:29 AM
咁都要你得闲架。。
因为没话题!
dicksonkhan 發表於 2009-8-9 12:29 AM
就是啊~
是啊。。二哥失望看不到你
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:30 AM
唔是啦。。至少我觉得她这个年纪不应该为这D嘢唔开心咯。。
嘿嘿。。是啊。。要走就让他走。。苦苦的挽留只是伤害自己。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:29 AM
让他走过后才后悔不是更辛苦吗??