返回列表 回復 發帖
甘你应该话佢知,自己整只back up的碟
其实用家真是未必个个都识电脑呢方面的知识
系边度买真是想果度帮手整嘅
你吾可以以个个客都是电脑高手先得架
條骨都無佐lu
甘你应该话佢知,自己整只back up的碟
其实用家真是未必个个都识电脑呢方面的知识
系边度买真是想果度帮手整嘅
你吾可以以个个客都是电脑高手先得架 ...
lhy92725 發表於 2014-3-11 02:42 PM
問題係我已經解釋咗佢可以call HP上門幫佢,再加上我都幫唔到佢,只有service centre可以幫到佢。我可以明白你唔識,但係我已經俾咗方案你解決,但係你唔接受仲要發爛咋投訴,諗一諗啦,真係我錯嘅話我會唔驚你搞大件事咩,唔好乜都以為自己係客仔就啱嗮先得架.....
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
甘又系,另外仲有地方可以帮到佢
佢又的确可以再去揾过嘅
不过如果你帮佢打呢个电话
话埋比佢听佢可以点做,人地会觉得开心D咯
條骨都無佐lu
甘又系,另外仲有地方可以帮到佢
佢又的确可以再去揾过嘅
不过如果你帮佢打呢个电话
话埋比佢听佢可以点做,人地会觉得开心D咯
lhy92725 發表於 2014-3-11 03:01 PM
問題佢電腦冇係身上,佢只係仲我講佢嘅問題,試問我又點幫到佢咧,就算幫佢打電話,service centre都係要客仔仲埋電腦嘅資料,如果下下都係我地依d小型代理搞點。HP onsite service要黎做乜啊,關閉個部門好過啦!!!Onsite service就係要方便客仔有任何問題果陣唔需要出街都可以解決到問題,依架你自己唔用個service,仲要出黎怪d小型代理,你冇病啊嘛???
再加上所以嘢都人為造成,你竟然怪鋪頭,點講都講唔通啦?
簡單同佢講一句:佢只要backup返佢自己想要既嘢,然後call HP on site service 就會有人上門嚟幫佢搞掂全部嘢

Case closed。
認真睇真啲真係又真係
簡單同佢講一句:佢只要backup返佢自己想要既嘢,然後call HP on site service 就會有人上門嚟幫佢搞掂全部嘢

Case closed。
lckiong 發表於 2014-3-11 03:26 PM
問題係佢自己唔接受仲要發爛咋投訴咧所以我希望佢搞大件事,俾人地笑佢,自己攞黎迂其實依類型嘅客仔好多,只不過佢地講完就算。但係依個影埋鋪頭嘅相,話明會寫低,話俾所有人知,我就真係好想見識下
家阵D人又真是兴佐D
大家好好甘讲吾得嘅
條骨都無佐lu
家阵D人又真是兴佐D
大家好好甘讲吾得嘅
lhy92725 發表於 2014-3-11 03:51 PM
阿伯係懵賽d架啦,永遠都覺得自己吃鹽多過你吃米嘅態度,洗少少錢就要包山包海包一世
老人家米对人地好D咯,敬老嘛
條骨都無佐lu
老人家米对人地好D咯,敬老嘛
lhy92725 發表於 2014-3-11 04:15 PM
就係太多依d諗法,搞到d老人家自以為是
敬老嘅想法是应该嘅,利用人地呢D想法嘅人吾可取嗻
條骨都無佐lu
敬老嘅想法是应该嘅,利用人地呢D想法嘅人吾可取嗻
lhy92725 發表於 2014-3-11 04:55 PM
知就好
KK晚上好。
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-3-11 06:41 PM
ken兄早晨
簽名被屏蔽