返回列表 回復 發帖
10 點 了喔?
SweetLemon 發表於 2011-3-30 08:51 AM
開緊工...好鬼忙..
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
忙吹水啊?
條骨都無佐lu
他起码食成个钟头早餐先开始做工嘅
lhy92725 發表於 2011-3-30 09:01 AM
通常 食左 lunch 又一日
開緊工...好鬼忙..
JackyNelson 發表於 2011-3-30 10:05 PM
我唔好你好多, 仲未收工
畸形人類研究科
忙吹水啊?
lhy92725 發表於 2011-3-30 09:06 AM
email.. & citiville
email.. & citiville
JackyNelson 發表於 2011-3-30 10:09 PM
扮忙啦你... 日日係到吹水...
我唔好你好多, 仲未收工
go2david 發表於 2011-3-30 09:08 AM
我想 O.T . 公司 cut 我d O.T 嚴重影響收入
我想 O.T . 公司 cut 我d O.T 嚴重影響收入
JackyNelson 發表於 2011-3-30 10:10 PM
咁你開啦.... 但無人工... OK?
扮忙啦你... 日日係到吹水...
roberton888 發表於 2011-3-30 09:10 AM
我份糧係包括要吹水.
咁你開啦.... 但無人工... OK?
roberton888 發表於 2011-3-30 09:11 AM
No paid No Way  
份粮包埋你吹水,所以无OT钱咯
條骨都無佐lu
份粮包埋你吹水,所以无OT钱咯
lhy92725 發表於 2011-3-30 09:15 AM
以前 自由OT  

雷慢  d PK 經理 Polish Shoes..  Cut O.T.  公司比以前重賺多d tim
No paid No Way  
JackyNelson 發表於 2011-3-30 10:12 PM
US好處--你有得揀
終於收工, see you later
畸形人類研究科
US好處--你有得揀
終於收工, see you later
go2david 發表於 2011-3-30 09:21 AM
no no.. SEE YOU TOMORROW  

睇假ball食美國牛
no no.. SEE YOU TOMORROW  

睇假ball食美國牛
JackyNelson 發表於 2011-3-30 10:23 PM
喂喂喂... 我D生日金有未呀?