返回列表 回復 發帖
大家晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
下午无见你蛇王哦
條骨都無佐lu
14444 金樓獎金pknoface1 秒前TVB 10000000 元積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-3-10 02:01 PM
多謝KK.
是但買隻android高清機頂盒就得啦
我自己就用小米盒子,好似$500蚊咁上下
全部Android機頂盒都差不多,Android有乜咪有乜囉,只有快唔快同耐唔耐用嘅分別,幾百蚊,講真我就唔會強求有幾快同有幾耐用,壞咗,咪買 ...
perfectman 發表於 2014-3-10 01:27 PM
多謝晒。 我就擔心買返黎之后睇唔到廣東啲頻道。
梗系要去铺头试过先好买啦
條骨都無佐lu
KK早晨.
等我再揾下先. 唔急既.
KK早安
簽名被屏蔽
KK都係冇咁早
認真睇真啲真係又真係
KK寻晚都无返啦
條骨都無佐lu
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
下午无见你蛇王哦
lhy92725 發表於 2014-3-10 09:04 PM
唔得閒
多謝KK.
pknoface 發表於 2014-3-10 09:09 PM
唔使客氣
KK早晨.
pknoface 發表於 2014-3-11 07:18 AM
ken兄晚上好
KK早安
timmaxsing 發表於 2014-3-11 07:47 AM
財神J中午好
morning
perfectman 發表於 2014-3-11 08:53 AM
完美俠中午好
KK都係冇咁早
lckiong 發表於 2014-3-11 10:04 AM
小強中午好
KK寻晚都无返啦
lhy92725 發表於 2014-3-11 10:07 AM
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-3-11 11:01 AM
老陳中午好
KK忙D咩啊
條骨都無佐lu
啱啱發生d事件
客仔:我一年前幫你買咗個電腦,依架中咗virus,我要買anti virus點樣啊?
我:你可以上網買Anti Virus囉。
客仔:我幫你買個陣,入邊有原裝windows,點解你冇俾我DVD架?
我:依架新嘅全部都冇俾DVD,入邊已經入咗Recovery System俾你,你要Reformat 可以restart 電腦之後按F11 自己reformat。
客仔:咁入邊嘅嘢會洗嗮係唔係?
我:冇錯。
客仔:既係話我最好自己backup咗先再reformat啦?
我:係!
客仔:咁入邊嘅recovery system壞咗,我做唔到咧?
我:咁就冇辦法啦....
客仔:咁我拎過黎依度你幫我整啦!
我:你嘅recovery system壞咗,我都整唔到,你需要Call service centre onsite叫佢幫你整。
客仔:你地HP就係俾咁嘅service客仔架(發爛咋)!
我:係.....(心諗:全部嘢都係你自己整成嘅,依架仲好意思怪人地service唔好,依架叫你打俾service centre叫人上門整,你都可以發爛咋?)
客仔:我買Mac或Vaio都唔會俾咁嘅service,係你地HP嘅sevice特別差(語氣非常唔爽),我會寫低所有嘢話俾其他人知HP係咁嘅service!!!
我:隨便(心諗:你最好搞大件事,睇下全世界笑你定話我service差)