返回列表 回復 發帖
大家晚上好啊
gray3124 發表於 2010-9-16 11:57 PM
gray你換咗頭像,我差D唔認得你吖。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
咁點會好吖 。。。。。
真爱难求 發表於 2010-9-16 11:58 PM
總比這個好啩------>  
總比這個好啩------>  
小飛機 發表於 2010-9-17 12:03 AM
你忍心咩。。。。。
gray你換咗頭像,我差D唔認得你吖。。。。
真爱难求 發表於 2010-9-17 12:02 AM
咩当我新人咯。。哈哈
今晚真系好攰好攰,我瞓喇。。。早抖
真爱难求 發表於 2010-9-17 12:17 AM
就是唔忍心, 所以用 , GOOD NIGHT 靚靚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
真爱难求 發表於 2010-9-17 12:17 AM
多d休息啦。
咁多位早晨。。。。
琴晚好攰好攰。。。。。
今朝瞓醒成條頸好痛好痛。。。。。
頭又開始有D頭,好辛苦啊!!!!
good morning Justine
why you-->
headache again???

danny 仔
danny 仔
真爱难求 發表於 2010-9-17 11:18 AM
how did you know my name is Danny???

你失憶吖
我次次都系咁叫你架喇.........
你失憶吖
我次次都系咁叫你架喇.........
真爱难求 發表於 2010-9-17 11:26 AM
I thought you always call me honey la
you so free today...no work???

你开始作病啊?
小心d 哦。
琴晚好攰好攰。。。。。
今朝瞓醒成條頸好痛好痛。。。。。
頭又開始有D頭,好辛苦啊!!!!
真爱难求 發表於 2010-9-17 10:54 AM