返回列表 回復 發帖
搵一份好工, 不如搵個好老公

我以前d 同事名句
小飛機 發表於 2009-9-28 06:54 PM
老公我就搵咗好幾年都搵唔到嘞
講咩架
Fian. 發表於 2009-9-28 06:45 PM
係講一班有超能力既人,點樣救地球,都幾好睇架。
呢到個個都掛住MISS
四眼走粒仔 發表於 2009-9-2 09:13 PM
多謝你哋呀
係講一班有超能力既人,點樣救地球,都幾好睇架。
寇仲~ 發表於 2009-9-28 07:00 PM
哦, 講 Heros
睇電視
睇電視
Fian. 發表於 2009-9-28 07:01 PM
有咩電視睇
我隻手指要留院呀....

其實係我隻上網寬頻手指, 上星期五仲ok 上網, 星期六再用時就用唔到, 顯示冇裝置...下晝攞去門市問, 佢話檢查唔到, 拿拿林走去旺角維修中心, 啱啱放低左, 要 8點先攞得, 都唔知咩事  ...
小飛機 發表於 2009-9-28 06:52 PM
嘟嘟嘟嘟......特別新聞報告,小飛機條野急性血管栓塞,依家入院進行通波仔手術,醫生話手術進行順利,應該可以再完全沖血,硬過條鐵,今晚八點用得
有咩電視睇
小飛機 發表於 2009-9-28 07:10 PM
我都想知
哦, 講 Heros
小飛機 發表於 2009-9-28 07:01 PM
你都有睇呀姣鬆 我鍾意做啦啦隊果條女呀,你呢
嘟嘟嘟嘟......特別新聞報告,小飛機條野急性血管栓塞,依家入院進行通波仔手術,醫生話手術進行順利,應該可以再完全沖血,硬過條鐵,今晚八點用得  ...
寇仲~ 發表於 2009-9-28 07:10 PM
未知呀, 攞番之後都未知用唔用到
你都有睇呀姣鬆 我鍾意做啦啦隊果條女呀,你呢
寇仲~ 發表於 2009-9-28 07:15 PM
我冇睇呀, 淨係知有呢套片... 我唔理咩啦啦隊, 我淨係鍾意隊女
未知呀, 攞番之後都未知用唔用到
小飛機 發表於 2009-9-28 07:17 PM
俾你囉得無理由唔用得掛, 係呢,中秋有咩玩呀?
寇仲~ 發表於 2009-9-28 07:24 PM
中秋緊係賞 "月" 喇, 約好晒喇
我冇睇呀, 淨係知有呢套片... 我唔理咩啦啦隊, 我淨係鍾意隊女
小飛機 發表於 2009-9-28 07:24 PM
拿,依咪精品文章囉 魅力+10
寇仲~ 發表於 2009-9-28 07:24 PM
唔知呀, 我開始對呢d 嘢冇咩信心...用左3 個月都唔夠就要整, 簽左2年約架