返回列表 回復 發帖
容易發熱,三星都有類似問題
睇黎D電話開發商要認真研究下啦
條骨都無佐lu
我部三星note2用咗2年幾都從來冇過熱既問題. 我好少關機.
過熱,基本上會出現在開好多apps,玩遊戲同睇視頻的情況之下
條骨都無佐lu
note4據聞是note系列中最好的,你可以不妨考慮下
條骨都無佐lu
我地又點同你比吖, 你收埋咁多女人起地下室度, 中意邊個就選邊個。
pknoface 發表於 2015-3-3 08:47 PM
地下室是你的與我無關
抛銀仔選老婆太兒戲!你和你老婆...
我本來旧年年尾就想換note4架啦. 但當佢發布時話係5.7吋, 我梗唔要啦. 5.5吋放落褲袋啱啱好. 5.7吋就有啲突咗出黎, 有啲褲袋較淺既仲突得好誇張. 我諗都係要S6架啦. 5.1吋幾好吖. 我依家就係留意緊其他人試驗個鏡頭遮. 其他都比較满意. 4月初應該可以用新機攞.
各位早午晚好. 今日又落場好鬼滑既雪, 星期四又會落多場.

pknoface 發表於 2015-3-4 11:26 AM
你現在去睡,明天早起鏟雪
既然決定佐就佢啦,好似是金屬機身,應該都吾錯嘅
條骨都無佐lu
遊戲一答案: 5. 張三丰
哇好正喎大廚兄. 今晚宵夜直落都得咯. 唔使瞓咯. 多謝晒大廚兄.
pknoface 發表於 2015-3-4 11:23 AM
慢慢吃
note4據聞是note系列中最好的,你可以不妨考慮下
lhy92725 發表於 2015-3-4 11:55 AM
看了S6後 我也覺得Note 4好比較好用
我部三星note2用咗2年幾都從來冇過熱既問題. 我好少關機.
pknoface 發表於 2015-3-4 11:48 AM
s6宣傳廣告做的很好看 基本會不會那麼好就不知道
Ken 掌門 午夜凌晨早上好!!!
睇個外形都相當吾錯的
條骨都無佐lu
有筆方便用