返回列表 回復 發帖
.

唔好咁講... 人地都辛苦過, 無錢過.... 都係一點一滴咁賺返黎... 每個錢都有血有汗架.... 我地唔可以好似搶咁要人比錢架嘛...

我地應該話... 如果邊個銀行爆倉架... 就唔該日日派啦... ...
roberton888 發表於 2011-3-5 10:06 AM
其實錢係其次, 想攞多分升級..所以要出多d post博有心人評下分!
畸形人類研究科
其實錢係其次, 想攞多分升級..所以要出多d post博有心人評下分!
go2david 發表於 2011-3-5 10:09 AM
David 哥... 乜你唔知 1000 tvb$ 可換1 分架咩???
David 哥... 乜你唔知 1000 tvb$ 可換1 分架咩???
roberton888 發表於 2011-3-5 10:12 AM
就係知!!所以咪想搵錢囉, 其實成件事係有d情意結既..你睇我好早已register呢度但最近先咁活躍係有段估..
畸形人類研究科
就係知!!所以咪想搵錢囉, 其實成件事係有d情意結既..你睇我好早已register呢度但最近先咁活躍係有段估..
go2david 發表於 2011-3-5 10:15 AM
聽講你同我同一日註冊喎...
咪係..09年註冊但呢個月先蒲番多d係有原因的
畸形人類研究科
咪係..09年註冊但呢個月先蒲番多d係有原因的
go2david 發表於 2011-3-5 10:28 AM
咁你講個故仔黎聽下... 可能有人buy 你... 你會因此飛煌騰達都未定...  

不過到時唔好唔記得我呢個... 窮兄弟...
我在這3天在這裡竟然無收任何獎金,有點失望.我閃.
點用呢, 唔講都唔知原來我地同一日註冊, 仲有每次去論壇任務都撞到你可算有緣囉..
我有d野整緊, 等陣話你知點解!
畸形人類研究科
civicboy果区發帖回帖都有分+....

我以前都係由原始人开始起家架...我嘅$$$都係由吹水吹返嚟...

以前边有人成日派$$...不过以前有好多金楼....所以吹水踩中金楼就有獎金...

我之前 ...
cammy8080 發表於 2011-3-5 10:35 AM
同現實一樣.... 而前香港機會處處... 而家d 80後...90 後... 無乜機會發展...  
Cammy姐唔係去左食飯咩??其實你住邊度架?
畸形人類研究科

我以前都係由原始人开始起家架...我嘅$$$都係由吹水吹返嚟...

以前边有人成日派$$...不过以前有好多金楼....所以吹水踩中金楼就有獎金...

我之前 ...
cammy8080 發表於 2011-3-5 10:35 AM
唔緊要啦,  你過tvb$1000000000俾我就得啦  
同現實一樣.... 而前香港機會處處... 而家d 80後...90 後... 無乜機會發展...  
roberton888 發表於 2011-3-5 10:37 AM
廢話  
my $$$ share with my boss n someone only.....
cammy8080 發表於 2011-3-5 10:41 AM
'someone'....
畸形人類研究科
my $$$ share with my boss n someone only.....
cammy8080 發表於 2011-3-5 10:41 AM
是鬼旦啦   

我之前 ...
我新人果阵仲惨