返回列表 回復 發帖
HELLO 主任...買到吖...買左2萬幾..减左2千..仲送左部DV 機...面價$3990...去旅行可以拍V..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-27 10:47 PM
唔係話去買傢俬咩, 又會送 DV 咁古怪...
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
唔係話去買傢俬咩, 又會送 DV 咁古怪...
主任 發表於 2009-9-27 11:50 PM
係呀!我都唔知..為左60週年...減2千..送4千DV都有...咁大隻'炠母也'...有得送梗要啦

部機呤左返黎..試 過 ok喎..1080P HD..
Hello King King ^^
而家見點呀 ?? 幾時出院呀 ??
主任 發表於 2009-9-27 04:41 PM
多謝關心,我想都要一個月到啦,....
仲未落得床,仲要"扒"係到訓...
Good morning MISS and everyone......
Good morning class and 主任
Good morning MISS and everyone......
Masterking 發表於 2009-9-28 07:07 AM
Good morning Honey King King
今朝你開檔喎
Good morning Honey King King
今朝你開檔喎
Fian. 發表於 2009-9-28 07:49 AM
知道開檔有得"錫錫"呀嗎,....
掘麽零...搣匙..傾傾...柯~~
good morning 榴槤蛋撻
咁得意ge

你地係miss 阿sir?

~嘉~ 發表於 2009-9-26 12:42 PM
我就係 Miss 囉
我有幾隻蝴蝶..啱唔啱~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-26 12:50 PM
乜嘢蝴蝶呀
知道開檔有得"錫錫"呀嗎,....
Masterking 發表於 2009-9-28 11:21 AM
係呀
開檔有得錫錫架
掘麽零...搣匙..傾傾...柯~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 11:26 AM
Good afternoon 撻撻
食咗 lunch 未呀
返到課室哪~~ee冇做食焦咩~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-26 12:52 PM
梗係有做啦
所以咪成日冇得蒲頭囉
有時又要上堂呢