返回列表 回復 發帖
掘麽零...搣匙...飛機師....工工..柯~~
miss,,套'珠氣'煲成點??
呢個工人已經嚟做過三次度啦
前日應該係第四次
尋日朝先發覺佢掉咗
過咗成晚仲邊度有得執吖
Fian. 發表於 2009-9-26 08:02 AM
其實果晚你+點返可能未倒垃圾..執得返嘰..不過馬後炮..算啦!!
我尋日都有咁諗架
如果嗰條大陸西醒嘅又使乜能嘢打住家工吖
Fian. 發表於 2009-9-26 07:58 AM
我屋企揾鐘點黎清潔..唔會掉嘢..D賓賓雖然蠢..蠢到唔識做嘢..好過D人懶醒..下次聲明'抹野..唔好掉嘢'...
Good afternoon class and 主任
咁得意ge

你地係miss 阿sir?
✔ ✘吊詭..
又唔使特登送俾我嘅
Fian. 發表於 2009-9-26 08:06 AM
我有幾隻蝴蝶..啱唔啱~~
Fian. 發表於 2009-9-26 12:38 PM
返到課室哪~~ee冇做食焦咩~~
Fian. 發表於 2009-9-26 12:38 PM
不過ee話禮拜6 下午好很旺...冇咁得閒做食焦啦...用D時間改吓卷...
Hi Honey King King
今日見點呀
止痛藥即到
見好啲嗎
Fian. 發表於 2009-9-26 08:04 AM
有妳啲咁强勁止痛藥,乜都無事啦....
要留院幾耐呀
Fian. 發表於 2009-9-26 08:05 AM
話就話2 weeks,.....可能會一個月....
生日快樂賀 KING KING
全校戥你好高興
六呎一吋夠晒英
高瘦白淨好鬼型
風度翩翩又聰明
話頭醒尾好精靈
知書識墨頭腦醒
流利英語十分勁
勤奮工作夠拼勁:tu1 ...
Fian. 發表於 2009-9-26 08:53 AM
妳又整篇咁嘢,......我分分鐘唔係痛死
係冧死,.....
King King 生日快樂
身體健康
早日康復
永遠幸福快樂
Fian. 發表於 2009-9-26 09:00 AM
多謝,......又老多一歲.....
好似啲心情好佐咁喎,.........
做人積極啲,勤力啲,咁咪可以早啲退休,.....
努力呀,永遠支持妳
hello king king,  take care, 多d休息, 好快會好番架la , 月餅我幫你食住先
小飛機 發表於 2009-9-25 06:32 PM
thanks for your care,..........
next time we can hang out for dinner, if you don't mind.