返回列表 回復 發帖
好極都會死, 成日換下新嘅都幾好.
外星貓E生
差不多架啦,好贵嘅都甘上下用嘅嗻
條骨都無佐lu
除非係電腦主機裏面嘅野,其他野壞我會選擇買過新嘅算數

剛剛先買咗部新printer
之前試過printer壞咗,檢查費$150,維修加零件費$400,總數$550。但係我買部新嘅都係$680,差嗰$130,所以今次買部新嘅唔洗麻煩 ...
perfectman 發表於 2014-3-5 08:46 PM
printe都可以整HP printer under warrant直接換一架新嘅俾你,佢自己都費事整可想而知printer壞咗係唔值得整
我嘅老鼠三十蚊遮,键盘都是
lhy92725 發表於 2014-3-5 09:22 PM
自己經常用嘅嘢就唔好咁委屈自己啦除非你覺得冇分別
日日都用嘅野,買D好些少架啦
perfectman 發表於 2014-3-5 10:03 PM
支持
好極都會死, 成日換下新嘅都幾好.
CC517 發表於 2014-3-5 10:06 PM
好極都會死我認同,不過衰極都唔夠唔好嘅衰
差不多架啦,好贵嘅都甘上下用嘅嗻
lhy92725 發表於 2014-3-5 10:19 PM
電子嘅嘢,你注意睇或用真係有分別架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我呢两只野都用佐年几就两年咯,都仲OK啦
條骨都無佐lu
我呢两只野都用佐年几就两年咯,都仲OK啦
lhy92725 發表於 2014-3-5 10:41 PM
咁咪好事囉
KK 理論愈來愈貓都唔理解
外星貓E生
KK 理論愈來愈貓都唔理解
CC517 發表於 2014-3-5 11:39 PM
邊個理論你唔理解
都係去問下周生先
外星貓E生
kk bro...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
KK早晨
除非係電腦主機裏面嘅野,其他野壞我會選擇買過新嘅算數

剛剛先買咗部新printer
之前試過printer壞咗,檢查費$150,維修加零件費$400,總數$550。但係我買部新嘅都係$680,差嗰$130,所以今次買部新嘅唔洗麻煩 ...
perfectman 發表於 5/3/2014 08:46 PM
perfectman咁豪呀
printer壞咗我自己修改
鍵盤老鼠用唔少過五年,就算無線接收器壞咗都睇朋友有冇鍵盤老鼠壞咗而個無線接收器仲好好既
主機零件壞就冇辦法一定要換
認真睇真啲真係又真係
perfectman老板嘛,当然豪D啦
KK早晨,返工未啊
條骨都無佐lu
都係去問下周生先
CC517 發表於 2014-3-6 12:12 AM
問周生點會答到你
kk bro...2688041
金石良 發表於 2014-3-6 12:40 AM
言少
KK早晨
timmaxsing 發表於 2014-3-6 07:52 AM
財神J早晨
perfectman咁豪呀
printer壞咗我自己修改
鍵盤老鼠用唔少過五年,就算無線接收器壞咗都睇朋友有冇鍵盤老鼠壞咗而個無線接收器仲好好既
主機零件壞就冇辦法一定要換 ...
lckiong 發表於 2014-3-6 09:49 AM
自己整咁犀利
perfectman老板嘛,当然豪D啦
KK早晨,返工未啊
lhy92725 發表於 2014-3-6 10:27 AM
貓貓早返咗啦
周生同E生是老友,答到架
條骨都無佐lu
周生同E生是老友,答到架
lhy92725 發表於 2014-3-6 11:31 AM
問題係外星貓唔明我嘅言論,緊係問我架嘛,問周生點會答到佢