返回列表 回復 發帖
80%關鋪囉,電腦商場開鋪果d,都係孟加拉或其他國家嘅外勞開嘅
商場大部份都係關兩日,我依度係小型商場可以關4日
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我地D商场全年无休,放假的都是一D装修材料的铺头就有
條骨都無佐lu
我地D商场全年无休,放假的都是一D装修材料的铺头就有
lhy92725 發表於 2013-8-8 02:56 PM
冇變啦,你地果邊競爭力大
商場要保持全部營業唔好一點開一點唔開,所以要求全部商舖一致,只準大日子或長假一起休息一兩日
認真睇真啲真係又真係
甘入得商场做铺是要同意管理架啦
有D甚至不是交租的,是计营业额分成的
條骨都無佐lu
商場要保持全部營業唔好一點開一點唔開,所以要求全部商舖一致,只準大日子或長假一起休息一兩日
lckiong 發表於 2013-8-8 03:57 PM
甘入得商场做铺是要同意管理架啦
有D甚至不是交租的,是计营业额分成的
lhy92725 發表於 2013-8-8 04:22 PM
我地依度一定係計鋪租嘅,所以一定要睇商場管理嘅臉口
睇下商场地头旺吾旺啦
如果吾愁租客商场就恶D啦
條骨都無佐lu
係好惡果嗻,唔啱你就走
甘多人争住租果度咩,恶到甘样
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 8/8/2013 05:57 PM
係唔怕你麻煩
認真睇真啲真係又真係
lhy92725 發表於 2013-8-8 05:57 PM
電子城,係咁嘅囉依度有人走,下個星期就有人進
電子城,係咁嘅囉依度有人走,下個星期就有人進
tvbkk123 發表於 8/8/2013 06:35 PM
PJ Digital Mall

冇嘢睇即喔

通常去LowYat/TimeSquare
認真睇真啲真係又真係
PJ Digital Mall

冇嘢睇即喔

通常去LowYat/TimeSquare
lckiong 發表於 2013-8-8 07:12 PM
俾你知道我係邊添
俾你知道我係邊添
tvbkk123 發表於 8/8/2013 07:22 PM
得閒放火燒咗PJ Digital Mall
認真睇真啲真係又真係