返回列表 回復 發帖
唔緊要, 今晚英超去博番幾場乜都返泥啦!!
go2david 發表於 2011-3-5 09:29 AM
..... 佢呢到好似一場最少2000萬... 最多2億...
以前边有咁多人派$$架....
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:35 AM
$$$ 唔係萬能 ... 但無錢係萬萬不能..

david哥。。。 我地唯有吹多d水未會有錢囉...
係每小時計...
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:36 AM
唔緊要架, 我借完今晚去博一兩場乜都返來啦...
畸形人類研究科
唔緊要架, 我借完今晚去博一兩場乜都返來啦...
go2david 發表於 2011-3-5 09:39 AM
你實win架???
如果贏硬嘅話....我自已去博啦...
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:42 AM
未係... 死....死... 死.... 肥仔都係咁無哂成副身家咋...
David 好勤力回帖wor...

我再接再厲:
go2david 發表於 2011-3-4 10:34 AM
go2david 1 分鐘前 TVB 150000 元  積分轉出
如果贏硬嘅話....我自已去博啦...
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:42 AM
唔緊要輸左咪學78先生囉..摺埋
畸形人類研究科
除咗賭同回帖...仲有其他方法嘅...
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:48 AM
Cammy, your bank account is to the max, cannot put in anymore nickle....
Sorry ar....打英文快的。。。
除咗賭同回帖...仲有其他方法嘅...
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:48 AM
就係搵 cammy 姐姐 喇      

謝謝 tvb$$$$$$$$$$$$$$
係每小時計...
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:36 AM
冇所謂啦,  先來個十億  
多多益善少少無拘!!
畸形人類研究科
呢D 係jacky san尊利....我唔敢做佢个位....
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:56 AM
jn 呢期好孤寒... 佢尋晚... 比1蚊我咋... 仲要我找返7毛6...
我俾$10....
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:59 AM
嘩..... 你多佢十幾倍喎.... cammy 姐姐... 果然對我係好d....
唉..d人越有錢越孤寒..靠自己出去搵d外快先..
畸形人類研究科
唉..d人越有錢越孤寒..靠自己出去搵d外快先..
go2david 發表於 2011-3-5 10:01 AM
.

唔好咁講... 人地都辛苦過, 無錢過.... 都係一點一滴咁賺返黎... 每個錢都有血有汗架.... 我地唔可以好似搶咁要人比錢架嘛...

我地應該話... 如果邊個銀行爆倉架... 就唔該日日派啦...