返回列表 回復 發帖
言少 閃一閃又唔見左!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ c: P/ F! g& i2 ~" {2 t3 \. {5 P
即係就快要覺豬啦!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' @2 t5 \$ y+ ?. N6 F
gracechanstuart 發表於 2015-12-30 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) y( D- i8 u1 H6 _' I  \
系啊,見到你就吹幾句,如果吾系我就關機的咯
條骨都無佐lu
; w0 u' K) m* i+ [, btvb now,tvbnow,bttvb假期吾使走訪下親朋戚友嗎/ T, K; o; d$ h* p: `
lhy92725 發表於 2015-12-30 11:40 PM
/ [, ~3 M8 I' x( L8 w9 e我地之前已經走訪左啦!! 呢D假期好多人飛嚟飛去,費事同人逼!!!
言少 閃一閃又唔見左!!!tvb now,tvbnow,bttvb8 a# c9 c# f* V' T& H" L
gracechanstuart 發表於 2015-12-30 11:41 PM
9 `* D8 M( g5 b系佢嘅慣常做法
條骨都無佐lu
3 V5 b, H3 E6 t. a# Cos.tvboxnow.com系啊,見到你就吹幾句,如果吾系我就關機的咯
. p% s8 i$ x. h8 _lhy92725 發表於 2015-12-30 11:41 PM
2 P4 C  J' C8 v) Htvb now,tvbnow,bttvb咁就唔阻你搵睡魔啦!!!
! G' P" k6 b. A
系佢嘅慣常做法os.tvboxnow.com& w2 u4 F$ c6 ~2 g) K* r
lhy92725 發表於 2015-12-30 11:44 PM
" L* c) q  |9 o  H2 B6 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。16少 係大忙人嘛!!!
) C! w5 l2 y% |# r% d
我地之前已經走訪左啦!! 呢D假期好多人飛嚟飛去,費事同人逼!!!
7 }1 B% P: D( F$ Jgracechanstuart 發表於 2015-12-30 11:43 PM
1 w  o- Z$ {0 u  ?, m: ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘又系,系公眾假期出外的確好不智公仔箱論壇9 H' W/ l( C3 D# A
奈何打工仔系得假期先會有時間
條骨都無佐lu
2 ~: H9 k0 t; ~% }& Y! i1 a  ]16少 係大忙人嘛!!!
: M2 O' r- E: N$ _6 F& i4 n6 G公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2015-12-30 11:46 PM
/ S+ b+ M! j( y. Q4 F/ L: ~- K實系要陪言嫂咯
條骨都無佐lu
公仔箱論壇, C2 T' _5 w! Y' t0 g0 w! H
咁就唔阻你搵睡魔啦!!!
8 F, ~" |* O0 O2 J! j4 Y2 ggracechanstuart 發表於 2015-12-30 11:44 PM
公仔箱論壇7 g8 {5 Z. H/ l# v& t
吾會阻嘅,我系有自動雷達指導訓覺時間的,到時我就一定去訓的了
條骨都無佐lu
公仔箱論壇6 \3 o. J) X. {
甘又系,系公眾假期出外的確好不智os.tvboxnow.com) N% F6 `5 V( p, V3 K
奈何打工仔系得假期先會有時間
4 M6 b$ D+ L7 g, S2 P公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-12-30 11:46 PM
7 T' ]" H) t) q5 T& X3 q0 m
老公之前攞假就係要避開呢D時間囉!!!
os.tvboxnow.com" k5 Y! ?, H3 Z0 R3 M
吾會阻嘅,我系有自動雷達指導訓覺時間的,到時我就一定去訓的了
0 L7 V6 W% Y, X1 j) D  c/ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-12-30 11:48 PM
. a( H: v. J6 G! Y正常作息!! 貓貓好野!!!
C 兄、財大、言爺及各位早午晚安!Grace姐早午晚安!各位好!
我要算秋賬?
大家好!
) ~, G! T* d/ `* L+ t( o( @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金石良 發表於 2015-12-29 05:51 PM
言爺言16少你好!
大家好!
( ^/ h5 @" e8 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mr2907 發表於 2015-12-30 02:22 AM
財大你好!