返回列表 回復 發帖

butter chicken
tandoori chicken
aloo g ...
Pedestrian_A 發表於 2016-4-12 02:44 PM
听朋友讲印度餐厅D厨房有几十个spice jars, 都吾知道点校味道。
其实印度菜果D偏重咖哩,未必系正式辣味
lhy92725 發表於 2016-4-12 12:51 PM
印度人住过D地方都会留低D 蒜头咖哩洋葱味,
大喷空气清新剂都冇用,唯有点香就会清除呢D味道啦。
听朋友讲印度餐厅D厨房有几十个spice jars, 都吾知道点校味道。
大啦叭 發表於 2016-4-13 09:01 AM
啲啊差會校架啦.
乱黎一通米就变一道新菜式咯
條骨都無佐lu
印度人住过D地方都会留低D 蒜头咖哩洋葱味,
大喷空气清新剂都冇用,唯有点香就会清除呢D味道啦。
大啦叭 發表於 2016-4-13 09:06 AM
南亚裔果边都系甘,所以佢地用香水都好重味
條骨都無佐lu
大啦叭 發表於 2016-4-13 09:01 AM
秘方
乱捞就系佢地个秘方
條骨都無佐lu
north american indian cuisine restaurants are not that spicy.
Pedestrian_A 發表於 2016-4-12 02:38 PM
That's not authentic Indian cuisine!!!
各位靚爆、勁爆 早晨!!!
南亚裔果边都系甘,所以佢地用香水都好重味
lhy92725 發表於 2016-4-13 10:33 AM
做房地产都要有独门秘方至得。
各位靚爆、勁爆 早晨!!!
gracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:01 AM
靓爆Grace姐,劲爆掌门人。
靓爆Grace姐,劲爆掌门人。
大啦叭 發表於 2016-4-14 09:13 AM
正爆Grace, 火爆啦叭師父.
That's not authentic Indian cuisine!!!
gracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:01 AM
because the stupid caucasians can't eat spicy food
做房地产都要有独门秘方至得。
大啦叭 發表於 2016-4-14 09:11 AM
甘就要做埋香薰生意
條骨都無佐lu
爆友们巧