返回列表 回復 發帖
我都未打过籃球, 平時要睇住兩个細路仔好少出街, 週未会同佢地去下公園跟住去bay parkway飲杯咖啡食个包.

我返工好方便, 坐F車真到34ST. 依家D細路未使返學就有時間坐朋友車去8大道食早餐跟住坐N車直達34ST. ...
pknoface 發表於 2013-8-13 09:10 AM
做左老豆

我週未就係響bay parkway個公園打籃球, 可能見過, 可以去打太極,  我識d師傅
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
大廚你對鞋好難揾呀.
你地在米国都无自己揸车架?
又话在米国无车就寸步难行嘅
黑鬼系米转虾唐人架?
lhy92725 發表於 2013-8-13 09:15 AM
城市 车就寸步难行,,

公共交通好d.. 不過刀好多揸车, 我週末先揸车!!

做左老豆

我週未就係響bay parkway個公園打籃球, 可能見過, 可以去打太極,  我識d師傅
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:15 PM
咁啱. 我剩係陪D細路响佢地个地头呢边玩, 未去过大人个边.
yo what's up my nigga 2511703
BeiDouChef 發表於 2013-8-13 09:14 AM
nigga.. 米國        5准講
咁啱. 我剩係陪D細路响佢地个地头呢边玩, 未去过大人个边.
pknoface 發表於 2013-8-13 09:19 AM
細路旁邊 拉二胡, 拉二胡後面... 8個籃球場
JN兄咁遠黎到呢边玩, 梗係以前响呢边住过?
nigga.. 米國        5准講
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:19 PM

YyXuP48LDOE

BeiDouChef 發表於 2013-8-13 10:23 PM
个D係電影.
JN兄咁遠黎到呢边玩, 梗係以前响呢边住过?
pknoface 發表於 2013-8-13 09:21 AM
係,
我以前住 Sunset Park.. & Sheephead Bay.  d波友响呢边...
Bayside, 05年先搬過去..
城市 车就寸步难行,,

公共交通好d.. 不過刀好多揸车, 我週末先揸车!!
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:17 PM
买车又便,公共交通又完善,吾怪得甘多人想去果边生活啦
生活费,我想便过中国咯
條骨都無佐lu
YyXuP48LDOE

BeiDouChef 發表於 2013-8-13 09:23 AM
就係 jackie chan 羅... e個字有種族歧視.. 就似 Chino
ken兄果然是好爸爸,咩活动都围绕D细路
條骨都無佐lu
买车又便,公共交通又完善,吾怪得甘多人想去果边生活啦
生活费,我想便过中国咯
lhy92725 發表於 2013-8-13 09:25 AM
上個月 有個上海同事來公幹, 佢話,我地民平收入同消費比例 中国貴d
ken兄果然是好爸爸,咩活动都围绕D细路
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:28 PM
响呢度睇少眼都唔掂.