返回列表 回復 發帖
碟碟都係好餸嚟喎 761408
有咸魚咸旦黃蒸豬肉餅, 蒜椒炒白菜仔, 豉汁排骨, 蒸海斑 & 冬瓜湯 761409
主任 發表於 2009-9-21 10:08 PM
miss 秘制私房菜啊

阿 蔡'潺' ...究竟會長 係咪 '間世'嚟? 因為'飛機師'阿SAM 哥話'唔地除'喎~~
碟碟都係好餸嚟喎 761408
有咸魚咸旦黃蒸豬肉餅, 蒜椒炒白菜仔, 豉汁排骨, 蒸海斑 & 冬瓜湯 761409
主任 發表於 2009-9-21 10:08 PM
正喎.. 蔡'潺' 真有口福..
阿 蔡'潺' ...究竟會長 係咪 '間世'嚟?
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-21 10:13 PM
會長係自己人
阿 蔡'潺' ...究竟會長 係咪 '間世'嚟?
你嗌邊個呀, 緊係......唔係啦, 佢唔上嚟, 一定有佢原因, 我唔想多問
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
怕人長氣同 “諳噚”吖嘛
Fian. 發表於 2009-9-21 05:03 PM
而家先知主住訓左都識講俄文
阿 蔡'潺' ...究竟會長 係咪 '間世'嚟? 因為'飛機師'阿SAM 哥話'唔地除'喎~~
我只係唔知點解會長冇入嚟傾偈啫
等緊會長上嚟上堂
Fian. 發表於 2009-9-21 07:31 PM
都估到....頭先CALL你個陣點會咁夠姜響其他學生面前講呢個FORUM既事....肯定係熟人
四眼走粒仔 發表於 2009-9-21 10:19 PM
hello 太極走粒哥哥, 好耐冇見你上嚟, 今晚都幾齊人
四眼走粒仔 發表於 2009-9-21 10:19 PM
吖 ~~~ 你又加一腳
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
日日都有免費有食蕉身保護
gonkong 發表於 2009-9-21 08:53 PM
寧願我做喇....冇錢收都想日日見到MISS
但係 Miss 噚晚想踢我出門口喎
主任 發表於 2009-9-21 09:03 PM
都係既....換我入去食丫嘛,我都未試過MISS 煮既野
淫淫, 你都話 Miss 想啫, 最後miss 咪聽你話... 為淫淫做福學生飲杯 761377
小飛機 發表於 2009-9-21 09:08 PM
X2
都估到....頭先CALL你個陣點會咁夠姜響其他學生面前講呢個FORUM既事....肯定係熟人
四眼走粒仔 發表於 2009-9-21 10:21 PM
講左d 咩呢? 八啩吓
我都唔豬啊
小飛機 發表於 2009-9-21 09:35 PM
知佢係自己人咪夠囉