返回列表 回復 發帖
Ken ~ morning ~

除夕團圓飯 .... at home ?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
125早晨哦
掌門都無話下廚
條骨都無佐lu
預祝KEN 新年快樂 除夕 家人合家團圓 安康快樂
武當ken 晚安
型 英 帥 靚 正
時間 支出 收入 操作
pknoface 11 秒前 TVB 5000000 元  積分轉出  

我要買羊年金幣18
恭喜發財 恭喜大家發財
武當ken 晚安
chan200308 發表於 2015-2-18 12:14 PM
吹水王午安.
時間 支出 收入 操作
pknoface 11 秒前 TVB 5000000 元  積分轉出  

我要買羊年金幣18
恭喜發財 恭喜大家發財
loongwu 發表於 2015-2-18 12:25 PM
多謝晒loongwu. 恭喜發財!
預祝KEN 新年快樂 除夕 家人合家團圓 安康快樂
BeiDouChef 發表於 2015-2-18 12:11 PM
多謝大廚兄! 好丰富啊!
125早晨哦
掌門都無話下廚
lhy92725 發表於 2015-2-18 10:38 AM
依家唔使我下廚架啦. 剩係等食架咋.
Ken ~ morning ~

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFbazD2sVyi6-rzJIqbB94zSV1oo10Re-zPLjcktf_6RKERTHY

除夕團圓飯 .... at home ?

http://s1.djyimg.com/i6/140106 ...
fls125 發表於 2015-2-18 10:35 AM
多謝晒咁正既團圓晚餐. 我地寻日已經起屋企食咗團圓飯咯.
難得一年一個年卅十,下下廚都好嘅
條骨都無佐lu
long time no see楼主
呢啲係building management既事. 老細會同佢地只揪! 唔關我事.
pknoface 發表於 2015-2-18 08:57 AM
是時候找新的工作
請你食盤菜啦
條骨都無佐lu
grace晚上好.
pknoface 發表於 2015-2-16 09:17 AM
Ken 掌門 早晨!!!就快羊年快樂!!