返回列表 回復 發帖
2+感覺到有少少興
JackyNelson 發表於 2013-8-13 09:56 PM
少少就吾怕嘅
最紧要近水
必要时救佐自己先
條骨都無佐lu
華尔街金融大鰐 會5會黎e度吹水
JackyNelson 發表於 2013-8-13 09:57 PM
可能罗黎调剂下紧张心情都吾定架
條骨都無佐lu
可能罗黎调剂下紧张心情都吾定架
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:02 PM
我都係咁认為.
我住brooklyn, midwood.
Bayside 好地方wor. 返工方便嗎? 依家冇R車坐.
pknoface 發表於 2013-8-13 08:59 AM
你打5打籃球架? 我個個weekend 去brooklyn打..

好方便, 坐bus轉7再4,5...個鐘松d...慣了...

冇R車.. Q 直去34th st?
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
brooklyn,我睇美剧,果度好多黑鬼喔
條骨都無佐lu
少少就吾怕嘅
最紧要近水
必要时救佐自己先
lhy92725 發表於 2013-8-13 09:01 AM
隔條街 成條河 ..........
lhy92725 發表於 2013-8-13 09:04 AM
e度除左屋企, 邊度5多黑鬼
隔條街 成條河 ..........
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:05 PM
隔佐条街好似远佐D喔
條骨都無佐lu
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:06 PM
唐人街应该无乜了呱
條骨都無佐lu
你打5打籃球架? 我個個weekend 去brooklyn打..

好方便, 坐bus轉7再4,5...個鐘松d...慣了...

冇R車.. Q 直去34th st?
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:04 PM
我都未打过籃球, 平時要睇住兩个細路仔好少出街, 週未会同佢地去下公園跟住去bay parkway飲杯咖啡食个包.

我返工好方便, 坐F車真到34ST. 依家D細路未使返學就有時間坐朋友車去8大道食早餐跟住坐N車直達34ST.
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:04 PM
黑鬼边都有, brooklyn係多啲.
唐人街应该无乜了呱
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:10 PM
龍蛇混雜.
唐人街应该无乜了呱
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:10 PM
貓貓有時間黎紐約玩下啦.
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:06 PM
yo what's up my nigga
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你地在米国都无自己揸车架?
又话在米国无车就寸步难行嘅
黑鬼系米转虾唐人架?
條骨都無佐lu