返回列表 回復 發帖
系真唔系吖!!!咁我幾時生日??!!
真爱难求 發表於 2010-8-24 11:51 PM
生日快樂~~~靚靚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
晴晴生日快乐,日日都甘靓,事事都如意

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
條骨都無佐lu
ok lar
bra少 發表於 2010-8-25 12:03 AM
add咗你喇!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
生日快樂~~~靚靚 1111223
小飛機 發表於 2010-8-25 12:04 AM
thank you boss.......有我鍾意嘅士多啤梨!!!!
晴晴生日快乐,日日都甘靓,事事都如意
lhy92725 發表於 2010-8-25 12:05 AM
多謝骨貓。。。。
thank you boss.......有我鍾意嘅士多啤梨!!!!
真爱难求 發表於 2010-8-25 12:08 AM
我是第一個踏入25日祝你生日快樂的啊
啰嗦都讲多次啦~
生日快乐啊!
欢迎光临《广东吹水专区》
我是第一個踏入25日祝你生日快樂的啊
小飛機 發表於 2010-8-25 12:11 AM
系嘙!!!thank you boss 。。。。。。。。。。。
今日好攰,我要训了
晴晴生日过得开开心心啦
條骨都無佐lu
啰嗦都讲多次啦~
生日快乐啊!
bra少 發表於 2010-8-25 12:12 AM
多謝bra 少!!!!!!!!!!
今日好攰,我要训了
晴晴生日过得开开心心啦
lhy92725 發表於 2010-8-25 12:18 AM
多謝骨貓。。。咁你早D休息喇!!!早抖。。。
晴晴生日快樂.......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
thank you oscar
生日快樂

你要去死唔通我唔比你去咩!
thank you pangck