返回列表 回復 發帖
原帖由 zukiroy 於 2009-1-16 12:58 AM 發表

you will never can 搞掂 me
原来你真系阿2!!
原帖由 zukiroy 於 2009-1-16 12:58 AM 發表

you will never can 搞掂 me
睇下点...
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:59 AM 發表

相呢样野...我要放都可以放好靓的...你无谓系度呃人...面对下现实啦..不男不女的人...
嘿嘿嘿。。算啦。。你都用够了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-16 01:01 AM 發表

嘿嘿嘿。。讲明是虫。。紧是识转弯架喇。。
乜你都黎趁虚啊??
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:59 AM 發表

相呢样野...我要放都可以放好靓的...你无谓系度呃人...面对下现实啦..不男不女的人...
从来没有看过你的照片 黄面婆没有面见人
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 01:01 AM 發表

个大头佛是你同0x6搞出来的....本来我地相安没事...
谁去野的人来?
chuu咯
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-16 01:02 AM 發表

嘿嘿嘿。。算啦。。你都用够了。。
过儿。。。 里度讲紧西游记啊!! 猪精大斗人妖啊!!
原帖由 jnc3688 於 2009-1-16 01:03 AM 發表

从来没有看过你的照片 黄面婆没有面见人
有无搞错啊,哥仔,个肥猪张相四围都系啦!
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 01:02 AM 發表

睇下点...
i don't think you can win~

caz i'm young and sexy~
原帖由 vwwo 於 2009-1-16 01:05 AM 發表

有无搞错啊,哥仔,个肥猪张相四围都系啦!
肥猪讲有靓相
原帖由 zukiroy 於 2009-1-15 06:06 PM 發表

i don't think you can win~

caz i'm young and sexy~
SHEMALE SHEMALE
原帖由 zukiroy 於 2009-1-16 01:01 AM 發表

anyway you can never be sexy like me~you r just a pig
点都好..我起码露出我的真面目...唔似你...拿唔知么水的相来顶替自己aqua的样...
原帖由 vwwo 於 2009-1-16 01:03 AM 發表

乜你都黎趁虚啊??
嘿嘿嘿。。你忘记以前我家族的宗旨了吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-16 01:03 AM 發表

乜你都黎趁虚啊??
靓姐, 你还有popcorn吗?? 我给d coke你饮啦。。我有带多。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 01:07 AM 發表

点都好..我起码露出我的真面目...唔似你...拿唔知么水的相来顶替自己aqua的样...
你真面目系猪