返回列表 回復 發帖
是否回答隔5分鍾就得啦!
free2penny 發表於 2015-6-26 08:47 PM
唔知咁樣得唔得呢?
我睇完又睇,都冇話唔可以連帖喔,即係只要回帖時間超過五分鐘,咁如果我連帖中左暗樓,都應該算中喔!!
gracechanstuart 發表於 2015-6-26 08:16 PM
全對...聰明...
暗樓誰會中呢?應該是Grace的機率大一點。
回帖數不限,連帖可以,但必須須過5分鐘,只不係增加你中暗樓的機會
timmaxsing 發表於 2015-6-26 08:42 PM
是否回答隔5分鍾就得啦!
free2penny 發表於 2015-6-26 08:47 PM

版主 J 神 (即係 timmaxsing) 話嘎!! 要過五分鐘呀(距離你自己個帖五分鐘呀)!!
咁我點知道自己過了5分鐘呀!
版主 J 神 (即係 timmaxsing) 話嘎!! 要過五分鐘呀(距離你自己個帖五分鐘呀)!!
gracechanstuart 發表於 2015-6-26 08:56 PM
姐係距離自己個帖過五分鐘就得啦…
全對...聰明...
timmaxsing 發表於 2015-6-26 08:54 PM

多謝 J 神 稱讚!!

chenwenwu 發表於 2015-6-26 08:56 PM

忙著跟兩個新人解釋!還沒跟文武兄打招呼呢!! 文武兄好啊!
即係過了5分鍾, 第6分鐘先計, 是嗎!
chenwenwu 發表於 2015-6-26 08:56 PM
什麼是暗樓
咁我點知道自己過了5分鐘呀!
free2penny 發表於 2015-6-26 08:59 PM
睇個圖箭嘴!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
什麼暗樓, 回答要有什麼注意呀!
什麼暗樓, 回答要有什麼注意呀!
free2penny 發表於 2015-6-26 09:13 PM
暗樓就係 假設 J 神 版主 預先設定 13719# 樓層 係中獎樓,你在那一樓回帖,咁你就中啦!就會得到獎金!回帖只要注意要超過 5分鐘,可以隨便頃計,但一定要超過自己帖 5分鐘!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

咁 J 神設定幾多樓層呀! (我點先知道呀!)
今天玩個特別暗樓,暗樓數字由本帖開始計算,直到H.K時間晚??該活動。
PS 1:回帖時間不能少於5分鐘。
PS 2:該暗樓奪得者可得3億元TVB幣(名額1名)

PS 3:爆少少,該暗樓是同2或3有關OR加5個神秘賞(2千萬)

BTW:今天已知結果,所以明天早午我又要飛去關西啦,7月10日後回來...公布OR派金......
timmaxsing 發表於 2015-6-26 07:00 PM
喺前便 913頁
有 6 個獎 1 個 特別暗樓 有三億, 另外仲有 5個神秘賞(2千萬)!!
我好似明白晒啦!