返回列表 回復 發帖
J神晚上好!
巧開來 發表於 2015-6-26 08:01 PM
好嘢!!好嘢!!有人嚟啦!!開來兄晚上好!!!
今天玩個特別暗樓,暗樓數字由本帖開始計算,直到H.K時間晚??該活動。
PS 1:回帖時間不能少於5分鐘。
PS 2:該暗樓奪得者可得3億元TVB幣(名額1名)

PS 3:爆少少,該暗樓是同2或3有關OR加5個神秘賞(2千萬)

BTW:今天已知結果,所以明天早午我又要飛去關西啦,7月10日後回來...公布OR派金......
timmaxsing 發表於 2015-6-26 07:00 PM
我睇完又睇,都冇話唔可以連帖喔,即係只要回帖時間超過五分鐘,咁如果我連帖中左暗樓,都應該算中喔!!
平時貓貓都有嚟嘎!! 點解今晚唔見左貓貓???!!
J 神 今次去 關西,係唔係又係受訓?? 定係去交流呀??!!
入黎支持一下
我都入左來呀!
就快有人嚟啦!! 好野好野!
好野!! 見到水晶啦!
好野!! 見到水晶啦! ...
gracechanstuart 發表於 2015-6-26 08:36 PM
晚上好 , grace
J 神 今次去 關西,係唔係又係受訓?? 定係去交流呀??!!
gracechanstuart 發表於 2015-6-26 08:28 PM
係受訓後,回來後入第二次面試見高層
好野!! 見到水晶啦! ...
gracechanstuart 發表於 2015-6-26 08:36 PM
grace 你見唔到我來了嗎!

入黎支持一下
satoshi23 發表於 2015-6-26 08:34 PM

我都入左來呀!
free2penny 發表於 2015-6-26 08:35 PM

好野!! 好野!!

不過記住,回帖中間要隔 5 分鐘呀!Penny 如果中左,但係 隔 得 水晶個帖 一分鐘,就唔算中嘎啦!!
grace 你見唔到我來了嗎!
free2penny 發表於 2015-6-26 08:41 PM
見到呀!! 但係 隔 唔夠 5分鐘,就唔算中嘎啦!!

回帖數不限,連帖可以,但必須須過5分鐘,只不係增加你中暗樓的機會
J神大大晚上好
是否回答隔5分鍾就得啦!
係受訓後,回來後入第二次面試見高層
timmaxsing 發表於 2015-6-26 08:39 PM

哇!! 好野!! 2nd In 喔!!

咁即係 好快要升職喇!!