返回列表 回復 發帖
食佐D咩啊
lhy92725 發表於 2015-9-13 10:06 PM
又燒肉 , 燒鴨 , 魚 , 蝦 , 菜 , 湯 ....
兩隻靚FIT貓、金銀鑽大喇叭 晚上好!!
返屋企食完自己煮的burger啦。
大啦叭 發表於 2015-9-13 11:45 AM
實係好好味啦!!
兩隻靚FIT貓、金銀鑽大喇叭 早早晨!!
satoshi23 發表於 2015-9-13 10:12 PM
又燒燒鴨不需要自己煮
FIT貓,金銀鑽大喇叭 ,有型有款羊叔叔 , 各位好
一只FIT貓,金銀鑽大喇叭 巧
水晶尋晚原來甘好鎹哦
條骨都無佐lu
简直超好鎹啦
水晶尋晚原來甘好鎹哦
lhy92725 發表於 2015-9-14 11:12 AM
有幾好
自己煮??
satoshi23 發表於 2015-9-13 11:48 AM
好易遮:牛肉碎,鸡蛋,洋葱粒,盐,胡椒粉,捞匀。加面包糠。

搓圆压扁,煎成肉饼。
Burger bun 切开上下两块,加牛油放在Pan 烤上色。
将肉饼放上cheese 加tomato sauce 后盖上上色上面半个bun.
下面半个bun 可加生菜,番茄片等。
上下两半合一,用纸包好就食得啦。
實係好好味啦!!
gracechanstuart 發表於 2015-9-13 11:21 PM
以前西餐打工果阵都成日整啦。
satoshi23 發表於 2015-9-13 10:12 PM
五菜一汤仲未够。。。。

搓圆压扁,煎成肉饼。
Burger bun 切开上下两块,加牛油放在Pan 烤上色。
将肉饼放上cheese 加tomato sauce 后盖上上色上面半个bun.
下面半个bun 可 ...
大啦叭 發表於 2015-9-14 05:42 PM
流晒口水

搓圆压扁,煎成肉饼。
下面半个bun 可 ...
大啦叭 發表於 2015-9-14 05:42 PM
金銀鑽大喇叭 教煮野食