返回列表 回復 發帖
Q夫晚上好什麽意思
tvbkk123 發表於 2014-2-23 08:45 PM
马来西亚的招牌食物~
~DingDong-Q~
QQ爷你份食物甘清淡啊
條骨都無佐lu
马来西亚的招牌食物~
wasimasterQ 發表於 2014-2-23 08:48 PM
不是裸體nasi lemak咩
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
QQ爷你份食物甘清淡啊
lhy92725 發表於 2014-2-23 09:10 PM
大馬出產嘅笑話之一
慶祝900頁結束,多謝大家支持
wasimasterQ3 秒前TVB 9000000 元
積分轉出
CC51724 秒前TVB 9000000 元
積分轉出
小明家42 秒前TVB 9000000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
happy7210222 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
LastWinner2 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
为咩是笑话嘅
多谢KK喔
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
为咩是笑话嘅
多谢KK喔
lhy92725 發表於 2014-2-23 10:11 PM
你都識講清淡咧馬航飛機餐黎架
簽名被屏蔽
.

死懶鬼,比咗link你就自己睇啦
perfectman 發表於 2014-2-23 10:12 PM
睇咗啊,爆炸未證實係咪真嘅,ISO要儘快upgrade嗻嘛
KK出佐名懒
條骨都無佐lu
KK晚上好。 多謝晒啲獎金。
tks
外星貓E生
睇唔明????
perfectman 發表於 2014-2-23 10:17 PM
大馬出產嘅笑話好多,政府部門買一個望遠鏡用幾幾萬馬幣,人民要求反貪局徹查,反貪局答人民係買貴咗,唔係貪污。
一架新printer 市價大概一千左右,但係維修費竟然可以萬幾2萬
KK出佐名懒
lhy92725 發表於 2014-2-23 10:18 PM
唔好咁了解我
KK晚上好。 多謝晒啲獎金。
pknoface 發表於 2014-2-23 10:18 PM
唔使客氣
tks
CC517 發表於 2014-2-23 10:19 PM
唔使客氣