返回列表 回復 發帖
good evening miss
Good evening Miss

Good evening everybody
Good evening Miss

Good evening everybody
小劍聖 發表於 2009-9-16 07:30 PM
good evening 劍劍 仲咩滴汗? 去完 trip 喇...
Good evening Miss & everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
嘩 ~~~ 咁多 post 嘅
Good evening Miss & everyone 757241
主任 發表於 2009-9-16 09:28 PM
good evening淫淫
嘩 ~~~ 咁多 post 嘅 757246
主任 發表於 2009-9-16 09:30 PM
慢慢追喇 淫淫
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-9-16 06:07 AM
Miss 妳返嚟就好囉, 掛死人咩
慢慢追喇 淫淫
小飛機 發表於 2009-9-16 09:32 PM
Hello 機機 ^^
好耐都無 post 比我追, 今日爽咯
但係今年啲嘢真係買唔落手
啲 T-shirt 又唔靚
淨係買咗兩套刀叉
都仲要訂
Fian. 發表於 2009-9-16 09:38 AM
無買碗碟咩, 屋企嗰啲遲早都比劍劍打爛嘅啦, 買定吖嘛
我都仲等緊風紀幫我搞
因為之前個喇叭係佢幫我搞架
所以而家都係等佢搞
Fian. 發表於 2009-9-16 09:08 AM
乜佢無搞妳好耐啦咩

night night ar miss(四奶奶) ,任任(柴九),機機(蔣必正),,king king(白朗大夫),everyone...
而家咪返嚟囉
Fian. 發表於 2009-9-16 09:49 AM
個個都掛住妳架, 咪再玩自閉喇
night night ar miss(四奶奶) ,任任(柴九),機機,,king king,everyone...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-16 09:52 PM
night night 撻撻 ^^
我唔要做柴狗
飲晒未呀
有冇留番啲俾我呀
Fian. 發表於 2009-9-16 09:56 AM
飲咗支喇, 仲有兩支 720 ~~~
想幾時飲吖