返回列表 回復 發帖
- d* ?2 |4 w7 n* a  utvb now,tvbnow,bttvb點解甘講?不過我覺得香港D麵包真系好好食os.tvboxnow.com& u; W( W' K7 ?. g
lhy92725 發表於 2015-11-4 09:56 PM
0 {- @& b& ]; d9 y沒有咁多防腐劑
6 G: @" L* ]( \2 o1 T* T" n早餐....唔係呱.....
# T- S/ K2 H( R1 Utvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2015-11-4 09:52 PM
% b' O4 D: o/ Y; W3 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有時都會食麵包做早餐架
條骨都無佐lu
  A0 |$ f. G! G. Z公仔箱論壇可能聽朝做早餐
2 O$ b( V" u- _/ X& t1 ^lhy92725 發表於 2015-11-4 09:51 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 e+ I( T; k* t6 c
貓貓答岩啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H+ X: c1 ?( T% D) [+ a
我有時都會食麵包做早餐架, D; K3 a; y- g  T; M
lhy92725 發表於 2015-11-4 09:57 PM
! u2 D4 @9 C6 [os.tvboxnow.com我都食...但會早上新鮮買啦! 唔食隔夜麵包
1 ^- p7 ~/ h2 t& t& b6 q公仔箱論壇食完晚飯都關曬門啦
* q& q7 w( G' P" j3 }! Psatoshi23 發表於 2015-11-4 09:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: x8 N4 ~0 ?$ c2 }
麵包鋪夜D吾開架啦?
條骨都無佐lu
, u# B$ l) q" b2 I- A公仔箱論壇貓貓答岩啦tvb now,tvbnow,bttvb& j# b$ `* d* i* b3 X2 D. t
satoshi23 發表於 2015-11-4 09:57 PM
; `/ p5 G% i7 R7 D: K食隔夜麵包
, O; P- c; t, B3 G! P
又係呀!早上買唔得嗎
. L7 h+ a) C% d  x8 R公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-11-4 09:56 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 r8 [- i% s8 d8 \  C& h1 `+ Q& L/ N1 n

6 J" i2 E! _( ~1 E* a" r: f2 a; D食左先出門
os.tvboxnow.com5 B1 d+ e. }  J, i' W
沒有咁多防腐劑
8 Y' j/ g, l4 Efree2penny 發表於 2015-11-4 09:57 PM
% D9 W: P+ q0 Itvb now,tvbnow,bttvb超市果D多D架?
條骨都無佐lu
公仔箱論壇- k% {7 K$ M0 y
點解甘講?不過我覺得香港D麵包真系好好食tvb now,tvbnow,bttvb7 k; A0 i/ k4 A9 E/ ]1 M
lhy92725 發表於 2015-11-4 09:56 PM
) y% \5 w1 P& r/ ^6 j- W" @1 a1 {os.tvboxnow.com仲好貴呀! 最少7蚊個
0 G  v/ y: K/ `2 \" z) F超市果D多D架?公仔箱論壇; a' U7 n0 i  i/ Y, ^5 e6 x' t
lhy92725 發表於 2015-11-4 09:59 PM
/ z. x" V2 Q& k7 x3 F) D
更係啦! 貓貓....如果唔係點可以放咁多日呀!
, V7 f3 Z+ J) a0 g2 w. k# n6 O
食隔夜麵包
- r3 t! b$ q& N: {& n公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-11-4 09:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 T5 b/ L3 D7 G  ]3 b1 q% _; [
叮一叮或者焗爐一下就好好啦
條骨都無佐lu
os.tvboxnow.com+ A/ j  _3 K: U& w. [6 Y# T+ G' \1 A3 z
麵包鋪夜D吾開架啦?
8 ^) c# Z& s3 U" ~, P  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-11-4 09:58 PM
+ |+ g# i2 F! G+ z公仔箱論壇一般都好早關門的
% r, T8 l, U( Y* YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。麵包鋪夜D吾開架啦?) J$ q" P6 X- U5 {; {2 P+ @( @
lhy92725 發表於 2015-11-4 09:58 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N% l- @: s% O7 a% R
大型麵包店開左08:00左右
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Y# ^3 j# W5 e2 L
仲好貴呀! 最少7蚊個
1 ]  I! T" l$ X( C9 ofree2penny 發表於 2015-11-4 09:59 PM
5 i* m# Q5 j( T0 M/ q( ?' j2 |  x; ]os.tvboxnow.com都吾系呀,我呢邊都要啦2 }# V: D" s1 O( W  x. `& a$ G: {
我在大浦買過5蚊一個,好好食
條骨都無佐lu
; @' b3 F2 X% w8 [5 D' Q' ?叮一叮或者焗爐一下就好好啦  V; h* i5 o, f
lhy92725 發表於 2015-11-4 10:00 PM
+ B/ o0 e, k. R+ o  \) aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係好D呀!