返回列表 回復 發帖
因为你没来吹水區。。。
SweetLemon 發表於 2011-3-2 10:54 PM
你的版我有看,但我不愛聽歌,故沒回.

今日第一次進吹水區就......
你的版我有看,但我不愛聽歌,故沒回.

tvbckbt 發表於 2011-3-2 11:00 PM
已11時要睡,你也早點睡
就物阿? 咁驚系新手區問嘢。。。今日吹水最勤力就是你啦。。
已11時要睡,你也早點睡
tvbckbt 發表於 2011-3-2 11:09 PM

SweetLemon 發表於 2011-3-2 11:12 PM
檸姐  早抖...
就物阿? 咁驚系新手區問嘢。。。今日吹水最勤力就是你啦。。
SweetLemon 發表於 2011-3-2 11:12 PM

不懂,就想問清楚,我在一些版被人扣了很多功勳
早晨咁多位, tvb兄, 咁早出來搵食? 快d去大吵一場先
畸形人類研究科
早晨咁多位, tvb兄, 咁早出來搵食? 快d去大吵一場先
go2david 發表於 2011-3-3 09:48 AM
未有獎金,閃
未有獎金,閃
tvbckbt 發表於 2011-3-3 09:49 AM
係咩? 尋日無斬獲咩? 好似尋晚好多富豪出沒架喎..
畸形人類研究科
以后都没股票玩。。。
SweetLemon 發表於 2011-3-2 10:48 PM
you like playing stock???

you like playing stock???
blueocean 發表於 2011-3-3 09:53 AM
Virtual stock - you played too.... play dumb again...
未有獎金,閃
tvbckbt 發表於 2011-3-3 09:49 AM
唔係呀... 你都唔少錢同功勲啦....
Virtual stock - you played too.... play dumb again...
SweetLemon 發表於 2011-3-3 10:15 AM
I don't know anything la...need you to teach me

咁多人呀  
咁多人呀  
km8000 發表於 2011-3-3 12:45 PM
I am here to 求功勲 求金幣