返回列表 回復 發帖
你越黎越18+.......

唔好教壞其它人
20060420 發表於 2009-6-22 04:37 PM
我早都讲了参他一小时就会变坏架啦!!!
现在大家信啦!!!
我早都讲了参他一小时就会变坏架啦!!!
现在大家信啦!!!
hunter_87 發表於 2009-6-22 04:45 PM
你一早壞左好耐啦~~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
无点留意啊,前日见到明哥仔出现架
lhy92725 發表於 2009-6-22 04:42 PM
明仔應該未考完試

jp話等明仔考完試就會抽身離開 XD
火焰眾神,歃血為盟,永結同心
我開左個tvb msn群,邊個要來~~
點解佢要或,5同佢系雙性人~~
kay199143 發表於 2009-6-22 04:40 PM
哇!!!!!!!哇!!!!!!!!哇!!!!!!!!
唔好再讲啦!!!!!!
唔好再刺激我啦!!!!!!!!
我就快癫了。。。。。。
男变女,女变男,跟住又变双性。。。。。。。。。
我晕了。。。。。
你话咪野!!!!!!!!!!!!!
唔好讲笑啊!!!!!!!!!!!!!!!!

我已经没力再爬楼了。。。。。。
昨晚女变男,今日男变女。。。。。
:onio ...
hunter_87 發表於 2009-6-22 04:41 PM
男又好.女又好.等你哋估下啦.

不過都通知你哋一声.米打我注意呀.唔係,你哋比人打偏不関我事呀
明仔應該未考完試

jp話等明仔考完試就會抽身離開 XD
20060420 發表於 2009-6-22 04:47 PM
好似考完啦~~
哇!!!!!!!哇!!!!!!!!哇!!!!!!!!
唔好再讲啦!!!!!!
唔好再刺激我啦!!!!!!!!
我就快癫了。。。。。。
男变女,女变男,跟住又变双性。。。。。。。。。
我晕了。。。。。
:onio ...
hunter_87 發表於 2009-6-22 04:50 PM
你打算變性嗎~~

不過都通知你哋一声.米打我注意呀.唔係,你哋比人打偏不関我事呀
jp2907 發表於 2009-6-22 04:50 PM
對你某興趣~~
我開左個tvb msn群,邊個要來~~
kay199143 發表於 2009-6-22 04:49 PM
我要!!!
要点样做???
我要!!!
要点样做???
hunter_87 發表於 2009-6-22 04:51 PM
加我msn:[email protected]
宜家個群暫時得明仔~~
對你某興趣~~
kay199143 發表於 2009-6-22 04:51 PM
阿 K 其實你鄉下係邊度?
火焰眾神,歃血為盟,永結同心

jp2907 發表於 2009-6-22 04:50 PM
无所谓了。。。
我已经看破红尘了。。。
打你主意又会点??
被打je。。又唔是没试过。。。
打定你主意了。。。。
阿 K 其實你鄉下係邊度?
20060420 發表於 2009-6-22 04:53 PM
廣東~~