返回列表 回復 發帖

【轉載】
重慶一名陳先生平時對小女友照顧有加, ...
lckiong 發表於 2014-2-21 03:16 PM
你搵到啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你搵到啦
tvbkk123 發表於 21/2/2014 03:20 PM
周街都係暢通街
認真睇真啲真係又真係
周街都係暢通街
lckiong 發表於 2014-2-21 03:27 PM
其實我個人認為,如果你女友係咁嘅人,甩咗都係好事。依架就話叫你買炸雞啤酒,遲d唔知睇到乜嘢戲,會唔會叫你一起跳樓架
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
咁其實都係個小小要求,滿足到咪做囉
加分架
perfectman 發表於 21/2/2014 03:36 PM
半夜喔聽日要返早喔,做咗既係唔使訓
認真睇真啲真係又真係
除咗愛情動作片?
perfectman 發表於 2014-2-21 03:33 PM
冇錯
甘偶尔买下宵夜比女朋友都是情趣黎嘅
不过如果是为佐学剧情而去要求就太幼稚咯
條骨都無佐lu
咁其實都係個小小要求,滿足到咪做囉
加分架
perfectman 發表於 2014-2-21 03:36 PM
真係肚餓就冇所謂嗻,為咗韓劇而學,係咪冇腦咗些少咧
簽名被屏蔽
甘偶尔买下宵夜比女朋友都是情趣黎嘅
不过如果是为佐学剧情而去要求就太幼稚咯
lhy92725 發表於 2014-2-21 03:43 PM
支持
都是果句,无理取闹嘅就吾要得,偶尔炸下娇应该是可以接受嘅
條骨都無佐lu
都是果句,无理取闹嘅就吾要得,偶尔炸下娇应该是可以接受嘅
lhy92725 發表於 2014-2-21 03:48 PM
絕對贊成
相信呢方面perfectman好清楚的啦
條骨都無佐lu
相信呢方面perfectman好清楚的啦
lhy92725 發表於 2014-2-21 03:59 PM
肯定啦