返回列表 回復 發帖
你快D call 佢啦..一個寂寞的心等着你
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-15 10:06 PM
唔喇 ~~~太了解佢喇..........
如果佢想見人嘅, 就唔會連 post 都唔出啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
唔喇 ~~~太了解佢喇..........
如果佢想見人嘅, 就唔會連 post 都唔出啦 756670
主任 發表於 2009-9-15 10:40 PM
咁我真係冇你咁了解佢喇...不過我唸有sake 飲應該例外
撻撻 有咁多明星既 有無瘦拿呀
寇仲~ 發表於 2009-9-15 05:36 PM
瘦拿 I like it....仲仲..如果上水有記得單聲
Good morning class and 主任
今日我開檔
食ed 住家飯 753613
小飛機 發表於 2009-9-11 08:00 PM
我 "喱" 咗喺屋企幾日
已經將所有食得嘅都幾乎食晒啦
而家屋企連午餐肉都冇呀
正一家圖四壁
你幾時得閒就CALL我啦,你叫到我會出黎既

我D JOB 過埋呢兩個WEEK會停一停,可以抖吓既

今日我都冇返公司做野呀
四眼走粒仔 發表於 2009-9-11 09:29 PM
而家突然間都好想飲酒
不過一個人飲好似好 "ON" 居咁
尋晚姨姨約咗個學生叫埋我去飲酒
不過我冇去
我有問過佢冧唔冧個學生
佢話有啲
我有啲費事去啦
費事又發生棋魂事件呀
Good morning Miss   
Good morning everybody
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你幾時得閒就CALL我啦,你叫到我會出黎既

我D JOB 過埋呢兩個WEEK會停一停,可以抖吓既

今日我都冇返公司做野呀
四眼走粒仔 發表於 2009-9-11 09:29 PM
搵日約你上音樂堂吖
Good morning Miss 756880 756881 756882
Good morning everybody756883
小劍聖 發表於 2009-9-16 06:31 AM
早晨風紀
準備出發哪
Have a nice trip
take care
係喇知你多女喇
四眼走粒仔 發表於 2009-9-11 10:15 PM
機機多女就係人都知架啦
miss...查實..今朝個胃仔好痛..關唔關我樹?
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-12 01:09 AM
嗰晚同你傾偈飲咗三罐啤酒
都冇乜 high 吖
你走咗我仲食咗個杯麵
跟住睇電視睇到差唔多七點
都未覺得眼瞓
但係都要熄電視迫自己瞓覺
跟住瞓極都瞓唔著
又覺得個胃仔好痛
照計唔關啲啤酒事假
要痛冇理由成七點鐘先胃痛假
跟住要上番堂自然堂先唔痛呀
妳吹雞..排住隊請...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-12 01:51 AM
請我去邊先
miss 表白左啦喎..kingking仲唔哪哪啉...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-12 01:55 AM
而家咪開到聲等佢答我囉
miss,而家又係返消防梗...所以張凳仔都要擔出黎等吓次...
_aaM9QdcDFw
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-12 02:02 AM
由上個星期五開始 "喱" 喺屋企玩自閉
幾日內煲晒套巾幗梟雄