返回列表 回復 發帖
~ 靚靚 ~ that's fls own judgement ~ well, unable to describe to you ~
fls125 發表於 2012-7-23 09:28 PM
your judgement not good
fls,你好啊。。。。我最近在努力升级中。。。。
NEXT 13555~ 加油~~
睇下咩行業LO..
ricky867 發表於 2012-7-23 09:32 PM
係我老細玩野, 所以我寧願早上返工, 下晝打風早走
系丫,一齐黎玩啦~
wng86 發表於 2012-7-23 09:28 PM
这里的金楼可以连续回复的吗?
icy猫兄好~
wng86 發表於 2012-7-23 09:27 PM
猪你好晕  

平壤核子能源研究所
係我老細玩野, 所以我寧願早上返工, 下晝打風早走
blacker14tt 發表於 2012-7-23 09:35 PM
我都系咁话~

早D收工,做么都安心D~
咁都有半日时间睡到饱饱啦
wng86 發表於 2012-7-23 09:33 PM
下晝如果有可能返工就冇可能訓得安樂, 因為唔知道幾時要出門
而且我屋企條電車線係打風天未必會行, 分分鐘需要搭的士去另外一個站搭車返工
猪你好晕  
lilitan008 發表於 2012-7-23 09:37 PM
多谢嗮 粒版 大大~
~ Everyone ~

~ Good Night to Everyone ~
~ Sweet Dream ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
这里的金楼可以连续回复的吗?
icy97 發表於 2012-7-23 09:36 PM
不是很清楚,有不清楚的地方可以直接Pm 云爷问个明白~
fls125,晚安咯。。。。
我都系咁话~

早D收工,做么都安心D~
wng86 發表於 2012-7-23 09:38 PM
不過早收工又要睇timing, 太遲撞正所有公司一齊放工, 就會造成車站大混亂
又或者D風來勢洶洶, 去到車站D電車全部stop晒, 困係車站幾個鐘
下晝如果有可能返工就冇可能訓得安樂, 因為唔知道幾時要出門
而且我屋企條電車線係打風天未必會行, 分分鐘需要搭的士去另外一個站搭車返工 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-23 09:38 PM
请唛嘅半昼嘅假~
~ Everyone ~

~ Good Night to Everyone ~
~ Sweet Dream ~
fls125 發表於 2012-7-23 09:39 PM
fls sweet dream~