返回列表 回復 發帖
原帖由 zukiroy 於 2009-4-23 06:03 PM 發表
war~!!!!!!!!!!!!!!

first time come here ar~!!!!

i hope i'm the last people post in here la~~~

this will close after me hahaha~!
u go to eat shit
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
入黎踩下場先...
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
原帖由 cas.cas 於 2009-4-23 06:12 PM 發表
入黎踩下場先...
得空进来踩多几脚
原帖由 jnc3688 於 2009-4-23 06:14 PM 發表
得空进来踩多几脚
吹水我都仲係新手唻...唔夠你地咁專業丫...
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
原帖由 cas.cas 於 2009-4-23 06:30 PM 發表

吹水我都仲係新手唻...唔夠你地咁專業丫...
我哪有專業我在乱吹
顶上
原帖由 jnc3688 於 2009-4-23 12:45 PM 發表
你看到谁发噩梦
8怪
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 fattyteo 於 2009-4-23 04:08 PM 發表
lipas~~
fatty...你好用心的打lipas
原帖由 cas.cas 於 2009-4-23 06:12 PM 發表
入黎踩下場先...
踩死蟑螂
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 11:00 PM 發表

8怪
8怪我不认识
knock knock....有人在家吗
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 11:01 PM 發表

fatty...你好用心的打lipas
她不可以在这里打lipas,会付出很高的代价
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 11:02 PM 發表

踩死蟑螂
你教坏人
原帖由 ForeverEver 於 2009-4-23 11:18 PM 發表
knock knock....有人在家吗
小强在,欢迎光临
原帖由 jnc3688 於 2009-4-23 11:23 PM 發表
小强在,欢迎光临
原来你叫小强。。你都没介绍。。让我一直叫你 jnc...
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。