返回列表 回復 發帖
打風 ~~~ 有排我做呀 =.=
今晚都唔知幾點走..........
主任 發表於 2009-9-14 05:24 PM
淫淫
我明天都有排做
沒有 Miss 的日子....第 3 天 ~~~

Good afternoon everyone ^^
主任 發表於 2009-9-14 02:24 PM
任 任,你邊洗等呀!!幾時CALL 都得...我呢D 新同學就要'等'

good afternoon 撻撻 我今日早左起身 因為發覺條尻痕
小飛機 發表於 2009-9-14 04:11 PM
真攪笑....
Good evening class and 主任
呢幾日都係喺屋企睇電視啫

o! miss is back night night ar miss & everyone
miss...間中浦吓頭...等我地D同學仔唔洗牽腸掛肚..
Good evening class and 主任
呢幾日都係喺屋企睇電視啫
Fian. 發表於 2009-9-14 08:13 PM
good afternoon miss
miss...間中浦吓頭...等我地D同學仔唔洗牽腸掛肚..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-14 08:34 PM
hello 撻撻
明天咪又要返去
呢期啲颱風都唔知係唔係快閃黨嚟
黎得快走得快
gonkong 發表於 2009-9-14 07:33 PM
hello 工工 長命功夫長命 do, 有得玩就玩左先
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-14 08:34 PM
我很贊同, 魅力+100分

我都望到條尻長
真攪笑....
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-14 07:54 PM
撻撻 個頭像加左副太陽超, 好型仔
撻撻 個頭像加左副太陽超, 好型仔
小飛機 發表於 2009-9-14 10:00 PM
係呀!儲去好耐$先買到...咁都比你睇到..
係呀!儲去好耐$先買到...咁都比你睇到..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-14 10:11 PM
我好眼利架
我好眼利架
小飛機 發表於 2009-9-14 10:20 PM
睇係'古靈精琛'之前有人話 miss 似郭羨妮..你覺得呢??
睇係'古靈精琛'之前有人話 miss 似郭羨妮..你覺得呢??
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-14 10:25 PM
呵?! 似咩? miss 靚好多喎 (擦擦miss 鞋...一世有運行)